75 Reacties

2 jaar geleden

Nee, ik koop liever dat rompertje en speentje etc zelf ipv daarna dood gespamd worden met reclame 😊 tijd geleden veel bij de babydump gekocht toen gaf ze hem gewoon zo mee, het is grappig om uit te pakken maar vond het nou niet heel boeiend wat er in zat.

2 jaar geleden

Ik zou het niet doen, ze vallen nu zo ontzettend tegen! Bij me oudste wel gedaan en werd gek van de aanbiedingen en telefoontjes daar over. Nu 1tje gedaan en wat was die schaars zaten alleen maar folders in 🙄

2 jaar geleden

Nee, kan echt niet tegen te veel zooi haha. Heb via de verloskundige en moeders voor moeders ook al veel goodies gekregen. En daarvan was al de helft reclamefolders. Voor mij hoeft dat echt niet.

2 jaar geleden

Wij hebben het ook niet gedaan. Enerzijds geen zin om alle winkels af te gaan om het op te halen, anderzijds denk ik dat er heeeeel veel spullen tussen zitten die je niet gaat/wilt gebruiken. Bijv. een zalfje is leuk, maar ik denk dat je toch een voorkeur gaat hebben voor een bepaald merk

2 jaar geleden

Nee ook niet. Had er 1 aangevraagd en werd toen zo veel gebeld en gemaild dat het de moeite niet waard is. Plus dat ik 75% gratis op te halen op marktplaats heb gezet i.v.m. niet mijn smaak inderdaad.. dus snel van genezen maar het idee is leuk!

2 jaar geleden

Reactie op Boysmama93

Ik zou het niet doen, ze vallen nu zo ontzettend tegen! Bij me oudste wel g ...
Precies dit. En alle reclame die je krijgt.

2 jaar geleden

Ik heb er 1 op gehaald en had meteen spijt. Allemaal reclame die meteen de prullenbak in kon. Zo zonde. Vind dat het niet waard voor die paar spulletjes waar je wel wat aan hebt. Heb dus ook geen andere meer opgehaald.

2 jaar geleden

Ik heb er 1 op gehaald en had meteen spijt. Allemaal reclame die meteen de prullenbak in kon. Zo zonde. Vind dat het niet waard voor die paar spulletjes waar je wel wat aan hebt. Heb dus ook geen andere meer opgehaald.

2 jaar geleden

Wij hebben er een aantal aangevraagd (ongeveer een jaar geleden) vond het juist super leuke voorpret om de dozen samen met mijn man uit te pakken. Natuurlijk zaten er veel reclame folders bij, maar ook leuke tijdschriften en kortingscodes waar je wat aan hebt. Qua spulletjes was ik ook tevreden. Een schattig mutsje, flessen, rammelaars, allerlei cremetjes en een hoop luiers en billendoekjes. Ik was er blij mee😃 Enne.. uitschrijven voor de spam was ook zo gedaan🤫

2 jaar geleden

Nee ook niet. Wat al genoemd wordt veel reclame. En veel goodies vind ik leuker om zelf aan te schaffen (romper, doekjes, speen). Dan vind ik het echt leuk, daar betaal ik graag voor.

2 jaar geleden

Ik heb het wel gedaan. Die van ouders van nu en de blije doos. Vond beide niet de moeite waard en dus zeker geen aanrader.

2 jaar geleden

Ik heb het wel gedaan maar meer omdat ik verder pas iets ging kopen na de 20 weken echo. Van mijn verloskundige kreeg ik ook een babybox. Dus ik vond het wel leuk om alvast een speentje en een rammelaar vast te houden maar je afmelden voor alle reclame is minder leuk. Zou het niet nog een keer doen.

2 jaar geleden

Heb het wel gedaan maar zou het niet meer doen. Een grote doos met alleen maar folders heb je niet zoveel aan. Een pak billen doekjes of een speentje kan ik zelf ook wel kopen.

2 jaar geleden

Heb nu de blije doos en ouders van nu aangevraagd. Idd alle spam meteen uitgeschreven en een nep telefoon nr genoteerd 🙈🙃🤫. Geen idee of je überhaupt gebeld gaat worden, maar daar absoluut geen zin in. Haha

2 jaar geleden

Reactie op monique-1490

Heb nu de blije doos en ouders van nu aangevraagd. Idd alle spam meteen ui ...
Weet trouwens nog niet of het de moeite waard is. Pas net alles aangevraagd

2 jaar geleden

De box van de baby dump is echt de moeite waard

2 jaar geleden

Ik heb dat bij de 1e wel gedaan. Vond het achteraf gezien totaal niet opwegen tegen de lading spam die je vervolgens een jaar lang in de brievenbus krijgt.

2 jaar geleden

Niet voor ons. Er is veel handel in de gegevens die mensen opgeven voor het aanvragen van dit soort dozen. Naast vervelende reclames hoor je om de haverklap dat er weer een bedrijf gehackt is waar persoonsgegevens zijn gestolen. Met mogelijke risico's (hoe klein misschien ook) zoals identiteitsfraude is dat het mij niet waard.

2 jaar geleden

Ik vond het wel leuk! Inderdaad veel reclame maar had er wel erg voorpret in om die dozen uit te pakken. Ik had de dozen van Babydump, Blokker, Prenatal, Hoogvliet en Jumbo. Ik heb mijn telefoonnr niet doorgegeven dus dat scheelt 😀

2 jaar geleden

Vorige zwangerschap heb ik alle boxen aangevraagd en deze vraag ik er een paar aan maar niet allemaal. - De ouders van nu box is dit jaar nog slechter dan vorig jaar en alleen maar reclame. Door hun werd ik ook weken plat gebeld ondanks aangeven dat ik wilde dat ze stopten. Toen ik vertelde dat het op een miskraam was uitgelopen werd ik een paar maanden alsnog gebeld over de bevalling en nog meer aanbiedingen... die dus niet meer!! - De baby dump doos heb ik nooit ook maar 1 telefoontje van gehad en die vond ik leuk, dus die vraag ik weer aan. - Vorige keer de prenatal doos niet op kunnen halen dus ga hem nu wel aanvragen. Gezien het van een winkel is zullen ze niet zozeer bellen maar hopen ze dat als je toch in de winkel bent voor de doos dat je dan meteen wat koopt. - zeeman rompertje vraag ik weer aan. - kruitvat tas met spullen inmiddels ook aangevraagd.