5 Reacties

3 jaar geleden

Ik ben zelf gestopt en gaan afbouwen. Maar wat wel kan helpen misschien is even via het cb contact leggen met de lactatiedeskundige. Die kunnen wel tips geven over hoe je een goed schema krijgt om het te combineren en wat te doen is voor je borsten ook😅. Garanties zijn er niet dat de combinatie goed gaat. Soms loopt je productie snel terug en bij anderen werkt het wel. Succes alvast!!

3 jaar geleden

Reactie op Thee met chocola

Ik ben zelf gestopt en gaan afbouwen. Maar wat wel kan helpen misschien is ...
Ga ik doen hartelijk dank!

3 jaar geleden

Kijk anders voor tips ook even bij la leche league (o.a. op Facebook te vinden). Je kunt wel zelf een schema maken en afbouwen, maar het is wel handig om te weten waar je op moet letten om een verstopping of ontsteking te voorkomen.

3 jaar geleden

Hey Jamila, Ik zie dat je kleintje ongeveer een maand oud zou zijn momenteel? Dan zijn je borsten zich normaal nog aan het afstellen op de behoefte van je kleintje en ligt je productie mogelijks nog vrij hoog. Je kan dus ook best een deskundige aanspreken voor een plan om af te bouwen om ontstekingen te vermijden en ervoor te zorgen dat je borsten langzaamaan minder gaan produceren tot het uiteindelijk stil valt. Op deze leeftijd is je productie helaas nog niet stabiel genoeg om toch die enkele paar voedingen te kunnen blijven geven zonder dat je productie uiteindelijk volledig stil valt. Dit kan normaal gezien pas vanaf 9 maanden voor de meeste vrouwen. Je zal dus een schema krijgen om op enkele weken tijd de productie volledig stil te leggen en volledig op kv over te gaan. Succes! 🍀🤞🏼

3 jaar geleden

Ik heb bijna vier maanden borstvoeding gegeven en ik ben zelf gestopt. Ik verving een voeding met kunstvoeding en na drie dagen verving ik weer een voeding door kunstvoeding. Daarna stopte de productie eigenlijk heel snel vanzelf.