7 Reacties
2 jaar geleden
Ik zou het risico wel nemen. Lijkt me geen probleem en zelfs als de kaas niet gepasteuriseerd is (wat ik me bijna niet kan voorstellen) is het risico al heel klein en nog veel kleiner omdat de kaas verhit wordt op meerdere manieren. Veel plezier en eet smakelijk 😉
2 jaar geleden
Lijkt me heerlijk! Ik zou het gewoon eten. Kaas die niet gepasteuriseerd is komt maar weinig voor. En het wordt verhit!
2 jaar geleden
Reactie op Bexx
Ik denk dat je zoiets het beste kan vragen bij het kraampje zelf.
Ik denk persoonlijk dat ze je dan aankijken alsof het water brand 😅. Zeker als je geen vloeiend Duits kan.
Maar als het goed is, is het van gepasteuriseerde kaas gemaakt dus vermoed dat het gewoon prima kan 😊
2 jaar geleden
Lekker! Goed dat je ervan genoten hebt. Heb ook regelmatig raclette gegeten tijdens m’n zwangerschap. Als t maar goed verhit wordt mag je ook ongepasteuriseerd















