44 Reacties

2 jaar geleden

Ik zou het gewoon doen als je Levi de mooiste naam vindt! Als wij een meisje krijgen dan denken we aan Julia, ook erg populair maar voor ons echt de mooiste naam.

2 jaar geleden

Zou gewoon echt helemaal doen wat jullie mooi vinden!

2 jaar geleden

Gewoon doen hoor! Mooie naam🌱

2 jaar geleden

Al zijn er 3 levi’s in de klas zijn alle levi’s uniek en alsnog te onderscheiden. Lekker doen wat jullie willen ❤️

2 jaar geleden

Wij hadden ook jaren geleden al een naam, een meisjesnaam, terwijl er totaal(en ook jarenlang) geen kinderwens was. Toen ik in 2019 zwanger raakte stond de meisjesnaam al vast en jongensnaam was écht een discussiepunt. We hebben inmiddels een dochtertje🤗 Ik heb mij geen seconde afgevraagd of het een populaire naam is en al is dat zo ; het is ónze naam met voor ons een speciale betekenis! 💗 Weet je, een naam die vandaag niet populair is kan morgen ineens aan tig baby's gegeven worden! Tja, kies gewoon wat jullie mooi vinden en maak je niet druk over welke namen er in zijn klas zitten straks 😉 Is mijn mening hoor🤗

2 jaar geleden

Hier wordt het ook een Levi dus ik zeg doen 😁 Mijn man was direct weg van die naam en ik na een tijdje wennen en uitspreken ook. Ik ben zelf van Belgisch Limburg en ik hoor in mijn omgeving die naam eigenlijk bijna nooit. Ben jij van Nederland?

2 jaar geleden

Doen. Als dat de naam is die jullie mooi vinden, wat maakt dat dan uit? Als wij een dochter krijgen staat haar naam ook al vast en dat is ook al lang een erg populaire naam. We hebben deze naam ook al ontzettend lang in ons hoofd. Wij laten ons niet beïnvloeden door het feit dat het een populaire naam is.

2 jaar geleden

Hier ook een Levi ik ben in april bevallen en er was nog geen Levi in ons dorp. Maaar ondertussen hebben we 2 Levi's een meavy en een revy maar ik zeg maar zo wij vonden het mooi, en wellicht wonen wij of de andere over 3,5 jaar niet meer in ons dorp. Maar ik zeg je ook eerlijk voorheen hoorde we de naam eigenlijk nooit en nu hoor je hem geregeld voorbij komen haha.

2 jaar geleden

Als jij die naam mooi vind, gewoon doen! Kan jou t schelen 😊

2 jaar geleden

Ik zou me er niet te veel van aan trekken. Sowieso is het zo dat de populaire namen van nu, absoluut gezien niet zo veel voorkomen als de populaire namen van zeg, 30 jaar geleden. Toen had je gewoon in totaal veel minder namen dus de top 10 kwam echt heeel veel voor. Nu heb je zoveel verschillende namen dat de top 10 relatief het populairste is, maar absoluut gezien niet eens zo heel veel voorkomen. Dus de kans dat je met 3 Levi's in de klas komt te zitten is echt veel minder groot dan de kans dat je zeg 40 jaar geleden met 3 Jannen in de klas kwam! En al is t wel zo... Ik heb zelf een populaire naam, kom heel geregeld naamgenoten tegen, vroeger ook op school. Tsja, en dus? Er zaten ook meer meisjes van mijn lengte of mijn haarkleur in de klas en heb me nooit onopvallend/grijze muis/niet uniek gevoeld. Mijn man heeft een zeldzame naam en wordt er gek van dat hij het altijd moet spellen en iedereen het altijd raar uitspreekt!

2 jaar geleden

Namen zijn populair om een reden: omdat ze gewoon hartstikke mooi zijn! Ik ben zelf ook wat meer van de ‘bekende’ namen in plaats van wat random letters achter elkaar te zetten en het een naam te noemen, maar ieder zijn ding. Ik zou zeker gaan voor de naam Levi als jullie dat de mooiste naam vinden! En van harte gefeliciteerd met je zwangerschap, wat fijn dat het na die tijd toch mocht lukken.

2 jaar geleden

Gewoon lekker voor die naam kiezen! Jullie staan er allebei achter, dat lijkt me het belangrijkste! 🤩

VRIEND

2 jaar geleden

Zeker doen! Onze zoon heet ook Levi en ben echt super blij met zijn naam 💙 Wij wonen dan wel in het buitenland waar de naam nauwelijks voorkomt, maar alsnog. Gewoon kiezen welke naam je het mooist vindt, anders krijg je misschien spijt.

2 jaar geleden

Herkenbaar maar gewoon doen. Wij krijgen een meisje en hebben ook een naam die erg populair is, staat in de top 10. Maar het is wel een naam die wij beide meteen erg mooi vonden zonder te weten dat het in de top 10 staat.

2 jaar geleden

Super bedankt voor jullie reacties!!! Soms moet je even de mening van een ander horen! 🙈. Wij zijn weg van de naam en het heeft voor ons ook een betekenis. Dus denk dat het zeker de naam gaat worden! 😊

2 jaar geleden

Bij ons staat Levi ook hoog… heb helemaal niet gekeken maar populaire namen maar echt wat wij leuk vinden.

2 jaar geleden

Reactie op Chelleke

Hier wordt het ook een Levi dus ik zeg doen 😁 Mijn man was direct weg van ...
Leuk dat jullie zoontje ook Levi gaat heten! Ik ken eerlijk gezegd niemand in mij directe omgeving die zo heet dus dat scheelt ook wel! Mijn man is ook weg van de naam en ik ook zeker! Het past bij ons 😊. Ik kom uit Nederland ja!

2 jaar geleden

Leuk dat jullie zoontje ook Levi gaat heten! Ik ken eerlijk gezegd niemand ...
Dan moet je zeker Levi nemen als naam als jullie die naam zo leuk vinden! ☺️ Niets van aantrekken dat het mss een populaire naam is, namen komen en namen gaan weer dus wie weet is het binnenkort al weer veel minder populair 😉

2 jaar geleden

Gewoon doen hoor! 1 van mijn zoontjes heet Levi (is van 2012) en ondanks dat het nu een populaire naam is, hoor ik hem niet (te)veel. Zou me daar niet druk om maken en lkkr die naam doen.

2 jaar geleden

Als jullie het een mooie naam vinden, dan zou ik het vooral doen! Zelf ben ik meer van de minder voorkomende namen, omdat mijn eigen naam niet veel voorkomt en ik dat erg fijn vind. Maar zo heeft elk stel zijn of haar eisen waar een naam aan moet voldoen. En hopelijk vind je dan een naam die bij jullie beide past! En als voor jullie Levi goed voelt, dan zou ik dat vooral doen. Nu ken ik al wel een babytje die Levi heet, maar als je het zelf nog niet in de omgeving hebt, dan ben je in ieder geval de eerste! ;)