29 Reacties

4 jaar geleden

Tweedehands marktplaats. Outlets, ligt er ook maar net aan hoe merk gebonden je bent! Bij Ikea en dat soort winkels zijn ook zat dingen te vinden voor een betaalbare prijs. En qua kinderwagen: als je nu een merk kinderwagen koopt in de outlet kun je hem voor bijna de zelfde prijs weer verkopen. Niet merk kinderwagens zijn in verhouding duurder want daar krijg je bijna niks voor als je hem verkoopt.

4 jaar geleden

Het is maar wat je wilt en wat je wil besteden. dure merkbabykamers vind je ook tweedehands op marktplaats. In babywinkels zijn vaak acties, wellicht de moeite waard om af te wachten. Wij hebben een Ikea kinderkamer en een joolz kinderwagen uit de aanbieding. Zo hebben we nieuw spul voor voor ons oké prijzen.

4 jaar geleden

Kinderkamer hebben wij via marktplaats aangeschaft. Kinderwagen hebben we wel nieuw besteld omdat we die waarschijnlijk vrij intensief gaan gebruiken.

4 jaar geleden

Wij hebben de kinderwagen van de Lidl. Ook bij mamaloes te koop. Osann Pep als ik me niet vergis. Hele degelijke mooie wagen, rijdt super en makkelijk in te klappen. Heel erg blij mee en voor 250 euro ben je klaar en heb je een mooie nieuwe kinderwagen.

4 jaar geleden

Wij hebben de kinderwagen van de Lidl. Ook bij mamaloes te koop. Osann Pep ...
Heel erg bedankt voor je tip!! Ziet er leuk uit idd! :)

4 jaar geleden

Wij hebben vorig jaar dit complete set gekocht bij babydump. Je kon kiezen uit 2 sets en zelf kleuren kiezen en samenstellen. Wij vonden dit echt niet duur, werd ook netjes en ruim optijd thuisbezorgd. Alles is van goede kwaliteit en ziet er netjes uit. Of er dit jaar weer zo'n aanbieding komt geen idee.

4 jaar geleden

Ik heb niet zo zeer een kinderkamer gekocht. Ik heb losse meubeltjes aangeschaft. Hebben een leuk ledikantje van de kringloop, opgeknapt en lijkt als nieuw. Commode is er dressoir van de leenbakker en heb een kinder kledingkast van de Ikea. Alles is in zwart, alsof het bij elkaar hoort. Was rond de 250 euro kwijt. :)

4 jaar geleden

Ik ben echt zo'n, kringloop/tweedehands mens. Bedje van vrienden die het overhadden , kledingkast een erfstuk van mijn moeder, commode was een kastje van de kringloop wat er al maanden stond maar waar toch echt een juweeltje onder bleek schuil te gaan. Nu zijn wij ook wel echt DIY-ers, dus draaien onze handen niet ik voor (ingewikkelde of juist simpele) make-overs. Verder probeer ik zo veel mogelijk te decoreren enzo met wat we eigenlijk nog in huis hebben staan. Staat er misschien eigenlijk ergens in een hoekje nog een kastje, stoel, krukje, lamp of ... wat je best op de kinderkamer kan zetten? Best leuk om eens met een frisse blik naar je bezittingen te kijken

4 jaar geleden

De box (met matras en boxkleed) en de kinderwagen hebben we nieuw gekocht. Box omdat ik deze al een tijdje wilde, ik nog niet op marktplaats kon vinden en er een mooie combi aanbieding was. Mijn vrouw heeft fibromyalgie en is erg gevoelig. Elke wagen hebben we in verschillende wagens geprobeerd. Ze kwam elke keer uit bij de Cybex Priam. Deze reed dorpel, makkelijk in te klappen voor haar, fijne handvat en schudde niet tijdens het rijden. Later kwamen we er achter dat er een nieuw model uit was en die reed ook niet fijn meer. Handvat was niet fijn, zat een stiksel op. Ook stof en model vonden we niet mooi. De oude modellen gingen er uit met flinke korting. Dus we hebben nu een nieuwe kinderwagen voor een marktplaats prijs. Zijn er erg blij mee. De rest, kinderkamer, wieg, hemeltjes, buikdrager, etc hebben we via marktplaats of facebookgroepen.

4 jaar geleden

Reactie op Juul96

Wij hebben vorig jaar dit complete set gekocht bij babydump. Je kon kiezen ...
Dat is zeker niet duur! Heel erg bedankt :D

4 jaar geleden

Reactie op Milou-S

Ik heb niet zo zeer een kinderkamer gekocht. Ik heb losse meubeltjes aanges ...
Ja ik lees het steeds meer dat je dus inderdaad niet per se een commode hoeft te kopen en een babykast! Heel erg bedankt voor je tip !

4 jaar geleden

Reactie op Milou-S

Ik heb niet zo zeer een kinderkamer gekocht. Ik heb losse meubeltjes aanges ...
Ja lees het steeds vaker dat je dus inderdaad niet per se een commode hoeft te kopen een baby kledingkast! Bedankt voor je tip! :)

4 jaar geleden

Reactie op Kimberly93

Ja ik lees het steeds meer dat je dus inderdaad niet per se een commode hoe ...
Ik vind de meeste commodes juist onhandig! Zo weinig opbergruimte, zo ook met een baby kast. Vaak alleen hang gedeelte en dat is het, terwijl ik ook graag planken en lades in kasten heb. Wel goed kijken naar de hoogte van een dressoir, dag varieert nogal. Je moet er wel goed bij kunnen. :)

4 jaar geleden

Reactie op Milou-S

Ik vind de meeste commodes juist onhandig! Zo weinig opbergruimte, zo ook m ...
Ohjaa! Heeeeel handig! Slim bedacht ! :D

4 jaar geleden

Reactie op Ecabe

Ik ben echt zo'n, kringloop/tweedehands mens. Bedje van vrienden die het ov ...
Heel leuk!

4 jaar geleden

Heb heel veel van marktplaats. Eigenlijk alleen het ledikantje niet. Scheelt echt enorm :-)

4 jaar geleden

De website MamaLoes heeft leuke kinderwagens voor een betaalbare prijs ☺️

4 jaar geleden

Wij hebben kwa meubels + kinderwagen eigenlijk ook alles van marktplaats. En de commode is ons oude dressoir uit de woonkamer. Die heb ik geschilderd. 😊 Hoop geld mee bespaard. Wat ik weer uitgegeven heb aan kleertjes enzo. 🤭 Bijvoorbeeld een Bopita box voor €15,- kunnen scoren. Alleen de schroeven ontbraken, dat weegt niet weg tegen een nieuwe van zo'n €150,-

4 jaar geleden

Wij hebben onze babykamer gwn van Ikea. Ik vond het ook zonde om speciaal baby meubels te kopen, behalve het ledikantje natuurlijk. Dan moet je binnen enkele jaren weer nieuwe kasten enzo aanschaffen. Dus wij hebben gewoon een volwassen kast en lade kast genomen. Of je kan ook heel veel 2dehands vinden.

4 jaar geleden

Reactie op Milou-S

Ik vind de meeste commodes juist onhandig! Zo weinig opbergruimte, zo ook m ...
Welke hoogte en diepte heeft jouw 'commode'?