3 Reacties

één maand geleden

Wij hielden van alles 6 stuks aan. Dus 6 rompers, en 6 setjes er op zoals een boxpakje of een truitje en een broekje. Korte mouwen rompers had ik zelf ingeslagen in een uiteindelijk te grote maat omdat onze zoon klein was en niet heeel snel groeide. Hiermee zou ik dus wachten tot je kindje er is. Ervan uitgaande dat hij/zij de eerste week of twee nog geen korte mouwen zal dragen. Ze kunnen dan vaak nog niet zo goed hun temperatuur vast houden. Dan kan je kijken naar de maat van je kindje en het is dan zo gehaald/besteld. Dat is met alles overigens zo natuurlijk. Dus ik zou zeker niet teveel halen! Zonde als ze dingen helemaal niet aangehad hebben.

één maand geleden

Onze dochter is van eind juli. Het was geen geweldige zomer. We hebben qua korte mouwen maar 2 setjes gehad (met lange broek, gewoon lekker goedkoop bij de Wibra) en ze heeft ze beide 1x aan gehad. Inmiddels draagt haar knuffel ze ;) we hebben vaker gewoon lekker een lange mouwen romper aan gedaan met een dun broekje. Verder niets. Dat werkte bij haar beter.

één maand geleden

Reactie op Anoniem_MM

Onze dochter is van eind juli. Het was geen geweldige zomer. We hebben qua ...
Oja en korte mouwen rompers komen bij meisjeskleding vaak onder de mouwen vandaan. 🤣 Geen idee of je een jongen of meisje krijgt hoor, maar bij meisjes zijn mouwen van t shirts vaak heel kort. Dan kom je al snel in rompers zonder mouwen om er onder te doen.