31 Reacties

één jaar geleden

Ik vind persoonlijk een badje de slechtste aankoop die wij hebben gedaan. Wij zijn gewoon met de kleine in bad of onder de douche gegaan.

één jaar geleden

Stokke kan je opvouwen, dat is wel ideaal. Maar inderdaad gewoon douchen is ook goed of een tummy tub.

één jaar geleden

Waarom een badje op de kamer? Wij hebben het badje op staander in ons badkamer gezet. Badje in de inloopdouche, vanaf een maand of 4 wordt toch alles onder gespetterd 😅 en zodra hij stevig kon zitten, deden we hem in het grote bad, dus ik zou niet teveel geld aan zo'n badje hangen 😊

één jaar geleden

Shnuggle!

één jaar geleden

In dit geval zou ik het niet doen. Het zal een mega sta in de weg zijn. En wat anderen zeggen. Wij hebben het hier ook 3 maanden gebruikt daarna bleek hij liever bij ons op de arm te douchen. Als je er 1 neemt neem er dan 1 met losse bak op een standaard. Die van ons lekt vreselijk langs de poten dus we hebben 1x op de kamer in bad gedaan met de kraamzorg en daarna altijd in de douche omdat ik er meer water buiten het bad lag als in.

één jaar geleden

Ons zoontje heeft wel geteld 1x op zijn eigen kamer in bad geweest en dat was in de kraamweek. In het begin ging hij mee douchen of in de tummy tub op de eettafel. En met een maand of 4 ging hij bij ons in het grote bad.

één jaar geleden

Er zijn ook badjes die op te klappen zijn! Je gebruikt hem wel, maar staat denk ik de meeste van de tijd ‘in de weg’. Wij hebben ook te weinig ruimte om er eentje op de babykamer te zetten, dus gaan hem daar niet neerzetten (en ook niet gebruiken omdat we alleen beneden water hebben).

één jaar geleden

Wij hebben ook maar 1x op de babykamer haar in bad gedaan. Voor de rest douchen we met haar of we zetten het bad op het aanrecht in de keuken en doen haar daar in bad. We hebben in de woonkamer ook aankleedkussen liggen en daar staat de verwarming ook lekker aan.

één jaar geleden

Voordeel ook is dat je niet met emmers water hoeft te vullen maar gewoon met de kraan en dat je hem in de wasbak kan laten leeglopen

één jaar geleden

Wij gebruiken het badje met 5 maanden nog steeds. Ik denk wel dat ik hem nu naar de badkamer ga verplaatsen want het spetteren wordt steeds erger 😁.

één jaar geleden

Stokke flexibath

één jaar geleden

Ik heb echt nog nooit het badje in de babykamer gebruikt. Gewoon in de badkamer. Ook maar heel kort. Ze gingen al gauw mee onder de douche: en vanaf een jaar douchen ze zelf.

één jaar geleden

Ik zou in deze babykamer geen badje zetten. Misschien tijdelijk iets opklapbaars lenen dat je het eens kan proberen? Wij hebben in 5 maanden het badje 4x gebruikt, waarvan 2x met kraamzorg in de kraamweek.

één jaar geleden

Ik heb het badje van Twisty Bad. Eerst gebruikt op de eettafel beneden en nu mijn zoontje ouder is, staat hij in de douche op de grond. Tummy Tub in de wasbak lijkt me ook ideaal.

één jaar geleden

Lijkt me vreselijk onhandig, ook met vullen en leeglopen enzo. Wij zetten het badje (eerder met standaard maar nu op de grond) gewoon in de douchecabine. Dan is ie ook zo gevuld en met leeglopen gewoon alleen de stop eruit halen. Hebben gewoon zo'n standaard babybadje, niks bijzonders.

één jaar geleden

Ik weet dat het geen antwoord is op je vraag maar wij hebben hier een gewoon babybadje, een tummytub, een stokke badje en een matrasje wat drijft voor in een groter bad. Het gewone babybadje absoluut het minst van alles gebruikt. Die van stokke zijn heel gemakkelijk. Gaan veel langer mee (we hebben de grote) en kan je na gebruik gewoon opplooien waardoor het niet in de weg staat. Misschien is dat het interessantste voor jullie op gebied van plaats inname.

VRIEND

één jaar geleden

Ik snap sowieso niet dat mensen dit op de kamer doen😅. Wij hebben een tweede badkamer waar we hem hebben staan, maar al zuidenwind er 1 hebben, dan zou ik hem daar zetten.

één jaar geleden

Reactie op DeniseD

Ik snap sowieso niet dat mensen dit op de kamer doen😅. Wij hebben een twee ...
Wij vonden dat echt super handig. Zo hadden we alles bij de hand. Alle kleertjes en handdoeken etc. En Kreeg de kleine het het minst koud

één jaar geleden

Reactie op DeniseD

Ik snap sowieso niet dat mensen dit op de kamer doen😅. Wij hebben een twee ...
Nou wij hebben een badkamer waar je net met 1 persoon in past haha. Daar past geen badje meer bij.