Korting bij aankopen bundelen?

Mvd-24
2 jaar geleden
Volgen
Heeft iemand ervaring met korting vragen als je meerdere dingen tegelijk koopt? Is het dus interessant om de grote dingen in een keer te kopen of scheelt dit meestal niets?
Reageer
Typ hier je reactie
5 reacties
Boubou
2 jaar geleden
Ik heb hier geen ervaring mee, maar ik weet dat er vaak nog wat af te dingen valt, ook in winkels... ik doe het zelf af en toe en de eerste keer is het heel onwennig, maar je wordt er alleen beter in door het vaker te proberen. Dus, ik zou het als ik jou was gewoon proberen. Als ze er heel vervelend over doen, zou ik naar een andere winkel gaan. Het cruciale punt van afdingen is dat je ze niet het gevoel moet geven dat je het toch wel gaat kopen, ookal krijg je geen korting. Het is de bedoeling dat ze het gevoel krijgen je hiermee net over de streep te trekken. Om zo overtuigd mogelijk wikkend en wegend over te komen is het het makkelijkst als je voor jezelf een maximum aankoopbedrag in je hoofd hebt. En ga niet met een ongeduldig iemand winkelen, want als diegene wil dat je nú beslist en gewoon met de verkoper erbij dit duidelijk maakt gaat de korting aan je neus voorbij.
Nik
2 jaar geleden
Ik heb het gewoon meteen gevraagd toen ik een aantal leuke dingen zag! Idd heel normaal hoor, zij verkopen natuurlijk ook liever meer spullen aan jou dan dat je in verschillende winkels gaat shoppen. Gewoon proberen dus!
PuurGelukFotografie
2 jaar geleden
Ik weet iig dat ze het bij Baby en Tiener in Capelle ad IJssel niet doen.. Daar zeiden ze dat de afdelingen van kamers, kinderwagens en autostoeltjes allemaal afzonderlijk functionerende afdelingen zijn, waardoor er geen combinaties gemaakt kunnen worden van een kamer, kinderwagen en autostoeltje. Erg bijzonder 😂 Wij hebben uiteindelijk onze spullen daar dus ook niet gekocht, maar bij Van Asten in Tilburg. Daar wel een leuke korting gekregen bij aanschaf van wagen en kinderkamer. En super tevreden over!
Balouke91
2 jaar geleden
Wij hebben bij Van Asten de kinderwagen, maxi cosi, complete kamer, tweede ledikant en wat kleine dingen gekocht en toch kregen we helaas geen korting.. 😅