49 Reacties

2 jaar geleden

Je kan het zo duur en zo gek maken als je zelf wil. Wij waren 1250 euro kwijt voor een tweedeurs kledingkast, commode met 3 lades en een ledikant. We hadden ons oog op deze set laten vallen en niets anders kwam in de buurt van wat wilden. Er zijn genoeg opties voor de helft van de prijs (ook een hoop goedkope of gratis sets op Marktplaats). Kwestie van smaak, budget en bouwkwaliteit.

2 jaar geleden

Dit hebben wij uitgegeven aan de meubels Bedje (ijzeren Polini bedje, een showmodel): 85€ Commode (Hemnes IKEA kast): 230€ Kledingrek: 70€

2 jaar geleden

Wij hebben een antieke houten set laten opknappen en schilderen, 650 euro voor een commode met drie lades, ledikant en een twee deurs kast met planken en hang gedeelte en nog een kapstokje. Verder hebben we bij de Ikea een matras gekocht. En de co sleeper (chicco next 2 me) in een aanbieding, volgens mij voor 150 euro.

2 jaar geleden

Op marktplaats staan complete babykamers voor 1 knaak 80 bij wijze van. Sopje erlangs en klaar.

2 jaar geleden

Zoals hier al gezegd, je kunt het inderdaad zo duur maken als je zelf wil ☺️ Wij zijn maar 1 kamer tegen gekomen die we echt mooi vonden (was bij babypark) en waren voor een grote commode, ledikant, wandrek en matras ongeveer 1800 euro kwijt.

2 jaar geleden

Wij hebben de hele babykamer gebruikt die mijn schoonouders voor hun nakomertje hadden gekocht. Dus dat was gratis. Alleen matras gekocht en een leuke stoel en verder natuurlijk wat decoratie en zo. Maar zoals al gezegd, het kan van heel goedkoop tot mega duur en alles ertussen 😅

2 jaar geleden

Ik denk dat wij zo rond de 2000 euro kwijt waren aan een commode, bedje, kast, stoel een wippertje, leuk behang en wat accessoires? Maar het kan idd echt in alle prijsklassen. Er is ook niks mis met iets 2e hands natuurlijk maar ik zou zelf nooit iets kopen waar bijv tandafdrukjes of zo in zitten.

2 jaar geleden

Ikea 300,- voor ledikant, kast, commode, matras en vloerkleed.

2 jaar geleden

Ledikant 50 Ikea Matras 119 Ikea (best getest!) Commode Ikea Hemnes tweedehands gratis Nieuwe knopjes op de commode 50 (?) Behang 400 Pimpelmees Hemeltje 40? Kast 300 Kwantum En vergeet ook niet de accessoires want dat tikt hard aan! (hebben wij nog niet gekocht): Lamp Nachtlampje Vloerkleed Plantje Muurdecoratie Evt gordijnen Evt voedingsstoel Beddengoed! Andere frutsels 😉 Wij wilden geen matching babymeubel set, dus kwamen goedkoop uit. Daardoor hadden we meer budget voor bijv een leuk behang of straks een mooie lamp :)

2 jaar geleden

Ledikant €300,- Matras etc: €300,- Commode €469,- Accessoires €250,- Kledingkast €375,- Zoiets. Bed tweedehands de rest nieuw.

2 jaar geleden

Ledikant (meegroei) 700. Kast 600 Commode 500 Vloerkleedje 100 Behang 250 Gordijnen 200 Wandplank 80 Schommelstoel 300 Nog meer spullen verder weet k t niet meer.

2 jaar geleden

150 euro voor de kamer ledikant, commode en kast 100 euro voor verven meubeltjes 70 euro matras bij speciaal zaak 50 euro muursticker 30 euro aankleedkussen 20 euro nachtlampje Beddengoed. Weet geen prijs meer. Hemeltje Lijstjes ikea 3 euro per stuk 2 posters Luieremmer Denk dat wij al met al 1800 euro kwijt waren voor alle babyspullen. Daar zit geen kinderwagen bij. Die kregen we cadeau.

2 jaar geleden

We gebruiken de babykamer van onze zoon nu, dus hebben vooral voor hem een nieuw bed etc aangeschaft. Maar zijn bed en spullen waren toen; Bed,commode+box €700 Aerosleep matras €150 Kinderwagen + maxicosi 2e hands €90 Nu aangeschaft: Verf voor de kamer €100 Leuke accessoires €100 2e handskinderwagen €80 (kunnen 2 kids in, van Phil en Teds) 2e handsschommelstoel van 4moms €80

2 jaar geleden

Je kunt het zo gek maken als je zelf wil. Zelf doen we een pot verf op de muur. En gaan we 1 kant behangen met en dierenbehang. Kosten ongeveer 160 euro. Gordijnen hangen er al. Ik vind de prijzen voor baby kamers echt belachelijk! En ik hecht zelf weinig waarde aan dat iets moet matchen. Wij gaan daardoor niet voor een complete matching kinderkamer. Ik vind de kasten in kinderkamers vaak iel en klein. Dus wij gaan naar de ikea en gaan een pax kast plaatsen welke tussen de vloer en plafond komt. Daardoor ook geen stof. En deze zal op een muur van 2.50 meter komen. En zo breed mogelijk worden. Naast kleding willen we er planken in met bakken voor speelgoed wat op dat moment nog niet of minder gebruikt word. En zo staat er direct een kast voor over een aantal jaren die dus gewoon nog jaren kan blijven staan. Kosten snel berekend rond de 350 euro. Als commode willen we een ladekast halen met een vergelijkbare hoogte. Daarboven een paar plankjes en een Aankleedkussen en je hebt hetzelfde en na een paar jaar hou je er een ladekast aan over. Kosten voor wat ik online gezien heb 150 euro. Ledikantje halen we ook bij ikea en hoeft voor mij niet heel apart. Na ongeveer 2 jaar komt er toch weer een groter bedje. Enigste wat ik echt wil is een goed matrasje. Dit samen zal rond de 200 euro zijn. En we krijgen een brede lounge stoel van mijn opa en oma die nieuwe meubels gekocht hebben. De stoel is nog als nieuw. Geschatte kosten rond de 860 euro. We gaan uit van 900 euro. Maar daarbij zit dus dat we onze commode daarna nog jaren door blijven gebruiken. En we de eerste 20 jaar geen andere kledingkast nodig zullen hebben. Enigste wat er dan verandert moet worden een paar jaar later is een ander bedje en een ander behangetje en kleurtje op de muur.

2 jaar geleden

Reactie op Miloutje

Je kunt het zo gek maken als je zelf wil. Zelf doen we een pot verf op de ...
900 euro is voor de meubels en muren alleen trouwens. Dan komt het aankleedkussen en de luieremmer en beddengoed, badje op poten en babyfoon nog. Ik heb astma dus een kleed of hemeltje zal er zo ie zo niet komen. Totaal hebben we 1500 euro begroot. En ik denk dat we het daar echt prima mee gaan redden voor de kamer alleen helemaal aangekleed.

2 jaar geleden

Wij hadden als budget 1000 euro in gedachten. Ook binnen gebleven. Nieuwe babykamer aangeschaft! https://www.vanastenbabysuperstore.nl/babykamer-camiel-white-ledikant-wit

2 jaar geleden

Wij hebben gekozen voor tweedehands. Voor 325 euro hebben wij een gehele kinderkamer tweedehands overgekocht. Ledikant met aerosleeptoebehoren, bedlinnen, commode met kussen, kast, hemeltje en een wipper. Je ziet hier en daar wat gebruikssporen op de meubels, maar voor dat geld stoort ons dat absoluut niet!

2 jaar geleden

Die kamer prijzen zijn echt super duur en daarnaast hebben wij ook nog een dure smaak. Wij hebben tweedehands een super nette kamer gekocht. Niemand heeft het gemerkt. 150 euro. Verder was de kamer al voorzien van gordijnen en vloerbedekking. Dus enkel de muurtjes geverfd en wat aankleding.

2 jaar geleden

Wij hebben de commode en last tweedehands gekocht. Nieuw hebben we het bedje, matras en een plankje gekocht. Er ging een lakje verf over de muur, een muursticker erop en er kwamen nieuwe gordijnen. Een stoel hadden we al en de lamp was er ook al. Ik denk dat we al met al zo’n €700 hebben uitgegeven en dat schat ik best ruim.

2 jaar geleden

Kinderkamer: commode, ledikant, matras+bij behoren, kleren kast, commode vergroting +hangrek, Klamboe €600/700 Muurverf €50 (kan je zo duur maken als je wilt) Kinderwagen 3 in 1 (met Autostoel) nieuw €200 euro Babybad, thermometer, tummytub/luieremmer, zit verkleiner €100 ( ik zou er niet teveel aan uitgeven.. onze dochter wil alleen met ons douchen.) Box+ matras&bijbehoren, boxkleed €300