7 Reacties

4 jaar geleden

Een late innesteling betekent later uitgerekend. Net als dat een late eisprong een latere bevalling betekent. Nouja, het kindje kan natuurlijk altijd eerder komen dan de verwachte datum. 😊 Ik heb ook een late eisprong, dus ook een week “achterstand” op de eerste dag van de laatste menstruatie berekening. (Hoewel die berekening glansrijk is ingehaald inmiddels.) Overigens, je vraagt er niet naar, maar merkt wel op dat je een langere bloeding had, dit zegt dan weer weinig over je eisprong. Hoe dan ook, gefeliciteerd! En op naar een mooie echo!

4 jaar geleden

Oke! Dan blijft het dus toch nog spannend haha. Ik heb altijd een cyclus van 28 dagen, op 1 keer ooit overtijd met een verhuizing ivm stress. Hetzelfde geld voor mijn aantal dagen bloeden. Waardoor ik denk dat ik een late eisprong heb is omdat ik een narcose heb gehad op de 2e dag van mijn menstruatie. Van zon 3 uur, dus redelijke tijd en heb begrepen dat dat de cyclus dan wat in de war kan gooien. Aangezien ik later dus par positief heb getest, op de NOD en 2 dagen erna nog negatief, heb ik dat zelf zo ingevuld. Super bedankt voor het meedenken en de felicitatie 🌸

4 jaar geleden

Spannend! Ik testte op NOD positief. De eerste test die ik gebruikte was knal positief (bovenste) maar de onderste is een stuk lichter.. beide op dezelfde dag gedaan, alle drie niet met ochtend urine. Zal me niks verbazen als het aan de test ligt. K2v5 slaat bij mij ook lichter uit. Inmiddels 13 weken en twee goede echo’s gehad.

4 jaar geleden

Nou mijn gevoel klopte! Teruggezet van 7 april eigen berekening naar uitgerekende datum 15 april. Met de termijnecho de definitieve datum natuurlijk, maar alsnog een stuk later!

4 jaar geleden

Deze tekst is van gisteren maar meschien heeft hier iemand antwoord op mijn vraag want ik weet het niet

4 jaar geleden

Reactie op Tijgertje1986

Deze tekst is van gisteren maar meschien heeft hier iemand antwoord op mij ...
Hey! Ik heb iets meer informatie nodig. Heb je een miskraam gehad en is je cyclus even van slag of is daar geen sprake van geweest? Ik vraag dit omdat ik ook roodbruin bloedverlies had en maar niet ongesteld werd, maar de zwangerschapstesten ook negatief bleven. En welke test je gebruikt? De innesteling vindt plaats tussen de 6 en 12 dagen na je ovulatie. Stel je had 21 maart de ovulatie en 3 april de innesteling. Dan zou ik overmorgen weer testen.

4 jaar geleden

Reactie op BabyRH

Hey! Ik heb iets meer informatie nodig. Heb je een miskraam gehad en is je ...
Hoi bloempje Ik heb begin december een miskraam gehad, maar mijn cyclus loop sins die gewoon netjes elke maand 27 dagen! Ik had mijn NOD 7 april ... maar afgelopen zondag, had ik in eens bruin vloeid, en vloeit is echt een groot woord, duurder maar 1,5 dag het was puur met alleen afvegen na het plassen , in mijn inlegkruisje bleeft niks achter... zat geen bloed niks bij! Omdat mijn NoD 7 april was netjes afgewacht of er nog een menstruatie kwam maar tot heden helemaal niks te vinden Ik test me suf om de dag maar hij blijft negatief vanmorgen weer negatief. Ik vermoed echt dat ik een late innesteling en innestelingbloeiding heb gehad alleen ik weet niet zo goed na hoeveel dagen je dan eigelijk opnieuw kan testen! Heb bij mij vorige zwangerschap nooit last gehad van een innestelingsbloeding.