10 Reacties

3 jaar geleden
Hier deed ik wel eens glazuur maken van veel poedersuiker en een beetje water en dan soesjes hierin dippen en dan in de muisjes. Dat combineren met mini roze tompouce op een schaal.
En ik heb een keer bij AH van die roze popdots gevraagd bij de bakkerij. Die komen uit de vriezer en zo had ik een hele zak in de vriezer.
Bij de Hema hebben ze van die musketchocolaatjes met roze spikkels.

3 jaar geleden
Ik heb mini stroopwafeltjes in gesmolten witte chocolade gedoopt voor de helft en dan muisjes erop. Op een bakpapiertje en dan in de koelkast. Eenmaal afgekoeld kan je die in afgesloten trommel in koelkast zeker een week bewaren!

3 jaar geleden
Ik had chocolade soesjes in de vriezer en pakte er dan gewoon wat uit eventjes van tevoren. Dan boven het gas even smelten en dippen in de muisjes. Zo gedaan ☺️

3 jaar geleden
Muisjes ontdooien geeft troep.
Wat je kunt doen: bevroren soesjes uithalen wanneer visite er is. Kontje weer af snijden. Laten dooien en dan dippen in muisjes.
Andere optie: koekjes met chocolade, kort in magnetron, muisjes erop en weer laten stollen. Dit hoeft niet gekoeld bewaard en kan langer bewaard blijven

3 jaar geleden
Reactie op Mabv
Cake met slagroom en muisjes werd bij ons enorm gewaardeerd haha.. beschuit ...
Grappig, ik had ook wat alternatieven, maar ook beschuit met muisjes bij de hand omdat dat nou eenmaal een beetje erbij hoort. Echt alle visite koos voor de beschuit met muisjes.
Ik zou het mezelf dus zeker niet te lastig maken.