5 Reacties

15 dagen geleden

Ik draag luiers in de nacht als ik ongesteld ben. Echt top! Geen angst om door te lekken. Van always heb je ook zwarte. Kan me voorstellen dat je liever zwarte draagt als witte, overdag. Let wel op, die van always zijn synthetisch. Dus niet aan te raden na je bevalling.

15 dagen geleden

Reactie op Vanessa94

Ik draag luiers in de nacht als ik ongesteld ben. Echt top! Geen angst om d ...
Draag je dan ook die luierbroekjes van always? Hier ook altijd heel heftig ongesteld, dus dat zou idd misschien wel een optie zijn na de zwangerschap

15 dagen geleden

Ik heb de eerste week luiers gebruikt van Tena Lady, en dat vond ik heel handig. Ik had ook zwarte gekocht voor mijn eigen gevoel haha, en ik moest even een mentale drempel over, maar echt een hele prettige ervaring ermee.

15 dagen geleden

Reactie op Elenita

Ik heb de eerste week luiers gebruikt van Tena Lady, en dat vond ik heel ha ...
En was dat voldoende of gebruikte je er ook nog kraamverband in? Ja snap die drempel, maar de vorige keer was het kraamverband niet aan te slepen, en plaste iedere keer in m’n broek zo gênant. Dan maar een luier om, scheelt ook een hoop was.

15 dagen geleden

Hi , Ik zie dat je dit topic dubbel hebt aangemaakt . Om het overzichtelijk te houden , vragen we gebruikers slechts een topic te openen per onderwerp . Ik zal dit topic sluiten , je andere topic heeft meer reacties . Liefs, Jaleesa|Moderator