124 Reacties

één maand geleden

babybrezza❤️

één maand geleden

Voor als de borstvoeding niet lukt (of je om een andere reden flesvoeding geeft) een baby brezza vond ik echt een uitkomst!! Verder: de magnetron sterilisator van dr Brown Oh en een ZZP kraamhulp die je zelf uit kan kiezen (kost niets extra's ten opzichte van een bureau!)

één maand geleden

Philley poederbus!

één maand geleden

Abonnement op bijvoorbeeld Disney+ voor je oudste. Heel fijn als je die even achter de tv kan zetten 😅 Een grote waterfles, zodat je in bed kan blijven zonder drinken te halen

één maand geleden

Gesneden verspakketten. zo eten op tafel maar wel nog wat voedzaams ipv bestellen hihi

één maand geleden

Reactie op MarrieV

Voor als de borstvoeding niet lukt (of je om een andere reden flesvoeding g ...
Hoe heb je je ZZP hulp uitgekozen? Ik vind het lastig omdat je via internet natuurlijk niet weet of het een match is. Ik zou echt van mezelf balen als ik per ongeluk iemand kies die me later toch niet blijkt te liggen😂

één maand geleden

Reactie op Bettyyyyyy

babybrezza❤️
Werkte de babybrezza goed bij jou? Ik lees nog wel eens dat hij verkeerd doseert, daarom de vorige keer niet aangeschaft. Maar lijkt me ideaal als het werkt!

één maand geleden

Reactie op Bettyyyyyy

babybrezza❤️
Maar echt!!! Ook tijdens die regeldagen en sprongetjes ontzettend handig en life saver boor de baby (en ons)😂

één maand geleden

Misschien niet echt 'luxe', maar wat ik heeeeel relaxed vond en dus nu weer echt even voor zorg: - Douchestoel. Kwam mee met de klossen etc, vond het wat onzinnig, maar ik vond het tijdens de laatste weken zwangerschap en de eerste weken kraamtijd heel relaxed om zittend te douchen/af te drogen. - Schoonmaakdoekjes (allesreiniger, voor de pot/wastafel) en kraamverband op elk toilet klaarleggen - Een mandje met snacks voor op het nachtkastje - Om de frequentie wasjes een beetje te beperken en wel voor iedereen een beetje frisse dagen te hebben: royale hoeveelheden rompers/beddengoed/hydrofiele doeken etc. (snap niet hoe mensen leven met 6 rompers en 2 vestjes etc.)

één maand geleden

Reactie op Narcis23

Philley poederbus!
Wauw dit had ik de vorige x moeten weten! Dat gedoe met die maatschepjes🫣

één maand geleden

Bij ons werkte de babybrezza niet altijd goed en omdat we ook nog eens naar speciale voeding moesten switchen mengde hij niet goed.. maarrrrr toen de babybrezza instant warmer gekocht en dit is echt top!

één maand geleden

Ik hoor nu over zoveel andere dingen die op de markt zijn. Heb ze niet, maar vrienden hebben het erover: rockit rocker, die wiegt je kind automatisch, en baby brezza.

één maand geleden

Wauw dit had ik de vorige x moeten weten! Dat gedoe met die maatschepjes🫣
Jaaa dit ding is fantastisch in z’n simpelheid🤣

één maand geleden

Babybrezza inderdaad. Heeeeeel blij mee! Verder zie ik ook onwijs tegen de kraamweek op. Ik vond het vreselijk. Daarom de keuze gemaakt om geen BV te geven (no comment verder hierop aub). En ik ga ook een behandeling boeken dat een vrouw thuis komt voor een massage zodat ik even een me-time heb. Ook vragen of mensen iets voor je willen doen. Bijvoorbeeld (gezond) koken, vond ik hemels. Alleen directe familie mag komen de eerste 1,5 week. Vrienden echt pas later. Inderdaad een douchestoel was ik ook heel blij mee

één maand geleden

Hoe heb je je ZZP hulp uitgekozen? Ik vind het lastig omdat je via internet ...
Via een advies van een van de dames met wie ik sporte. Maar ze kwam eerst kennis maken om te kijken of het klikte. Mocht je toevallig omgeving Zoetermeer wonen dan heb ik de naam wel voor je!

één maand geleden

De baby rockit! Baby sliep eerst alleen in de wandelwagen. Werd wel gelijk wakker zodra ik stopte met lopen. Dit apparaatje bevestig je aan de kinderwagen en daardoor wiebelt de kinderwagen heen en weer. Heeeeel veel dutjes kunnen verlengen hierdoor haha.

één maand geleden

Zorgen dat je genoeg maaltijden in de vriezer hebt . Mocht je eens geen zin hebben om te koken haal je in de ochtend er wat uit zodat je het in de avond alleen op hoeft te warmen. Ik had de hele vriezer vol met soep, nasi etc etc.. Eenmaal toen wij uit het ziekenhuis kwamen had een familie lid een grote opblaaspop in onze voortuin gezet, maar die lul had de stekker van de vriezer eruit getrokken om de stekker van de opblaaspop erin te doen, dus eindstand hadden we helemaal niks aan de ingevroren maaltijden omdat alles gesmolten was 😂

één maand geleden

- Douchekruk - Peri Bottle (echt onmisbaar!) - Zakjes appelstroop in de vriezer - Vochtig toiletpapier - Makkelijke drinkfles - Snacks voor ‘s nachts tijdens de voedingen - Douchegel van Kneipp - Fijne slippers/pantoffels - Fijne badjas en joggingbroek

één maand geleden

Reactie op AmberIvan

Zorgen dat je genoeg maaltijden in de vriezer hebt . Mocht je eens geen zin ...
Ohh wat erg 😂

één maand geleden

Beste €10 besteed voor de kraamtijd. Laat je ontbijt, lunch, thee, koffie, diner en snackjes maar lekker serveren. Voor jou nu nog €8 😉 Maak van je slaapkamer een fijne plek. Dat is mijn tip.