5 Reacties

4 jaar geleden

Ohh nee hoor maak je geen zorgen. De baby is nog klein en kan alle kanten op. Wij kregen met 10Wrken een echo en ons kind was erg druk dat hij ging koprollen en onderste boven hangen haha 馃槀 zie foto. De 20 weken echo lag hij lekker op zijn zij met de rug naar ons toe haha. De kleintjes kunnen zoveel in de baarmoeder dus maak je geen zorgen hoor.

4 jaar geleden

Ohh nee hoor maak je geen zorgen. De baby is nog klein en kan alle kanten o ...
Ja bij de afgelopen 2 echo鈥檚 lag het ook helemaal stil.. kleine beweging en dat was het.. dus je vind het niet raar liggen helemaal dubbelgevouwen?

4 jaar geleden

Reactie op Lisa23

Ja bij de afgelopen 2 echo鈥檚 lag het ook helemaal stil.. kleine beweging en ...
Nee hoor de ene kind is druk en de ander is wat rustiger. En vind het niet raar liggen. Waarschijnlijk is het een moment opnamen en ligt hij/zij nu gewoon lekker op de rug. Ik zou je er niet te druk om maken hoor.

4 jaar geleden

Hier met de 20 weken echo lag het met de beentjes voor dr gezicht en dr armen ook. Helemaal in een hoekje gekropen. Geen zorgen om maken hoor! Het heeft gewoon heerlijk de ruimte:)

4 jaar geleden

Dit is van 15 weken, hij maakt een soort van bruggetje waarbij zijn voeten tegen de billen aanzitten. De baby gaat dus wel gekkere bewegingen maken馃槄