7 Reacties
6 jaar geleden
Ik bak het mee in een omelet, of op een tosti, als het verhit is mag het wel :)
6 jaar geleden
Oh, heb al meermaals pepersalami gegeten de voorbije weken... Ik volg de richtlijnen van de KU Leuven (Katholieke Universiteit), en daarin staat dat gewone salami mag. Heel wat vrouwen in mijn omgeving gebruikten dezelfde ‘gids’.
6 jaar geleden
Reactie op Viola89
Als het verhit is is niet erg (op pizza bijvoorbeeld). Het is eigenlijk rau ...
De meeste soorten ‘gewone’ salami die je in de supermarkt vindt (AKA de industrieel bereide), worden tegenwoordig eerst gekookt en zijn al bewerkt. Om die reden maakte mijn dokter daar ook niks van. KU Leuven en andere ziekenhuizen geven bv. aan dat je om die reden gewone salami mag eten. Tja...
De speciale of ‘ambachtelijke’ soorten die gewoon gedroogd zijn eet ik sowieso niet graag, maar die zou ik ook vermijden.
6 jaar geleden
Reactie op Viola89
Dat klinkt wel logisch inderdaad 😊 Nou gewoon lekker doen hoor!
Het is vooral niet mijn bedoeling om over te komen als ‘wat maakt het nou uit’, maar ik vond de uitleg eigenlijk wel heel logisch. Om die reden ‘durf’ ik nog steeds gewone, ordinaire supermarktsalami eten, haha.















