7 Reacties

6 jaar geleden

De app gooit me er steeds uit, maar volgens mij moet je ermee oppassen. Download de app "Zwangerhapp" dan kun je 't intypen en zie je gelijk wat je wel en niet mag! Super handig 😊

6 jaar geleden

Ik bak het mee in een omelet, of op een tosti, als het verhit is mag het wel :)

6 jaar geleden

Oh, heb al meermaals pepersalami gegeten de voorbije weken... Ik volg de richtlijnen van de KU Leuven (Katholieke Universiteit), en daarin staat dat gewone salami mag. Heel wat vrouwen in mijn omgeving gebruikten dezelfde ‘gids’.

6 jaar geleden

Oh, heb al meermaals pepersalami gegeten de voorbije weken... Ik volg de ri ...
Als het verhit is is niet erg (op pizza bijvoorbeeld). Het is eigenlijk rauw vlees salami en kan dus een bacterie in zitten die schadelijk kan zijn.

6 jaar geleden

Reactie op Viola89

Als het verhit is is niet erg (op pizza bijvoorbeeld). Het is eigenlijk rau ...
De meeste soorten ‘gewone’ salami die je in de supermarkt vindt (AKA de industrieel bereide), worden tegenwoordig eerst gekookt en zijn al bewerkt. Om die reden maakte mijn dokter daar ook niks van. KU Leuven en andere ziekenhuizen geven bv. aan dat je om die reden gewone salami mag eten. Tja... De speciale of ‘ambachtelijke’ soorten die gewoon gedroogd zijn eet ik sowieso niet graag, maar die zou ik ook vermijden.

6 jaar geleden

De meeste soorten ‘gewone’ salami die je in de supermarkt vindt (AKA de ind ...
Dat klinkt wel logisch inderdaad 😊 Nou gewoon lekker doen hoor!

6 jaar geleden

Reactie op Viola89

Dat klinkt wel logisch inderdaad 😊 Nou gewoon lekker doen hoor!
Het is vooral niet mijn bedoeling om over te komen als ‘wat maakt het nou uit’, maar ik vond de uitleg eigenlijk wel heel logisch. Om die reden ‘durf’ ik nog steeds gewone, ordinaire supermarktsalami eten, haha.