12 Reacties

vorig jaar

Ik wil jewel een stukje op weg helpen: Over de brie met kip > die gaat in de oven, dus ook de brie wordt sterk verhit, dus dan is het niet meer belangrijk of de brie gepasteuriseerd was of niet.

vorig jaar

Over de zalm in bladerdeeg> zet het gerecht voor de zekerheid iets langer in de oven. Voorkom dat de bladerdeeg zwart wordt door te starten met een afgedekt gerecht met aluminiumfolie en dan haal je voor de laatste 7? minuten de alu folie eraf en dan laat het bladerdeeg bruin worden.

vorig jaar

Reactie op opopopopop

Ik wil jewel een stukje op weg helpen: Over de brie met kip > die gaat ...
Dat is inderdaad waar! Dankje!

vorig jaar

Reactie op opopopopop

Over de zalm in bladerdeeg> zet het gerecht voor de zekerheid iets lange ...
Goede tip inderdaad dankje wel!!

vorig jaar

Reactie op opopopopop

Over de zalm in bladerdeeg> zet het gerecht voor de zekerheid iets lange ...
Zalm hoeft ook niet gortdroog gebakken te worden hoor. Gewoon gaar is prima. Lijkt me dat dit met zalm in bladerdeeg wel goed moet komen.

vorig jaar

Wat betreft de sherryazijn, ook dit mag gewoon. In het proces van azijn maken wordt de alcohol omgezet. De desserts lijken mij ook te mogen, bij alcohol of rauw ei zou dit op de verpakking vermeld moeten staan.

vorig jaar

Reactie op MMHB

Zalm hoeft ook niet gortdroog gebakken te worden hoor. Gewoon gaar is prima ...
Jaa ik denk altijd echt aan doorbakken in 200 gr 25 min

vorig jaar

Reactie op MMHB

Wat betreft de sherryazijn, ook dit mag gewoon. In het proces van azijn mak ...
Ja he lijkt allemaal toch wel ok vind alleen die pornstar martini smaak nog vaag

vorig jaar

Reactie op Zomer22baby8

Ja he lijkt allemaal toch wel ok vind alleen die pornstar martini smaak nog ...
Ik zie het al in de omschrijving staat 1.8% alcohol dus nee die ook niey

vorig jaar

Reactie op Zomer22baby8

Jaa ik denk altijd echt aan doorbakken in 200 gr 25 min
Wij eten regelmatig gerookte zalm in een gerecht, als het gewoon even goed verhit is dan is het veilig, hoeft idd niet compleet doorgebakken te zijn.

vorig jaar

Scharrelkip brie mag Zalm en croute mag mits doorbakken. Zie dat het met flakes is dus je kunt gewoon recepttijd aanhouden. Bieten tartaar mag. Creme brule mag. Pudding wordt in de over gebakken en is dus verhit. Panna cotta mag Triffle pornstar zit 1.8% alcohol in dus die niet Kerstboom mag ook. Als dit al rauwe ei zou bevatten ( wat ik niet denk) dan is deze ei veilig, eieren in voorverpakte voedingsmiddelen zijn gecontroleerd en meestal gepasteuriseerd dus veilig

vorig jaar

Reactie op wen2122

Scharrelkip brie mag Zalm en croute mag mits doorbakken. Zie dat het met fl ...
Dankje voor je uitgebreide reactie! 馃榿