7 Reacties

3 jaar geleden

Ik ben begin mei te weten gekomen dat ik een partiële mola had. In april hadden we nog een kloppend hartje gezien. Begin juni curretage gehad en wekelijks bloed prikken. Nu nog maandelijks. Hcg staat al een tijdje op 0 en baarmoeder is schoon. Ik mag nu 3 cycli niet zwanger worden.

3 jaar geleden

Ik ben begin mei te weten gekomen dat ik een partiële mola had. In april ha ...
Bedankt voor je info. Ik ben net weer gebeld met de info dat m’n HCG torenhoog was maar dat er ook nog kans was op dat er nog een goeie zwangerschap bijgroeit.. ( ik ga er maar niet vanuit) ik moet volgende week dus weer voor de zekerheid een echo laten maken als die niet goed is word ik gecurreteerd. Ik ben daar echt heel bang voor hoe heb jij dat ervaren?

3 jaar geleden

De curretage is mij goed meegevallen. De narcose was even eng. Ik had nadien weinig bloedverlies en geen pijn. Hopelijk krijg je toch nog goed nieuws!

3 jaar geleden

Hier helaas vorig jaar juli ook een complete mola zwangerschap gehad .. was echt een hele rollercoaster aan emoties omdat ik er nog nooit van gehoor had en jaar daarvoor ook al een buitenbaarmoederlijke zwangerschap gehad maar nu gelukkig op week 40 van een gezonde zwangerschap ☺️ curretage is mij meegevallen heb paar dagen last gehad van mn buik/ schouders maar daarna weer “ okay “ wij hadden gelukkig na een maandje prikken “ groen licht “ heel veel sterkte

3 jaar geleden

Hi Rena, hoe gaat het met jou? Ik hoop dat alles beter gaat! Ik ben op zoek naar hoopgevende verhalen. 3 weken geleden gecuretteerd geweest en gisteren te horen gekregen dat ik een partiële mola zwangerschap had... We weten ons even geen raad.

3 jaar geleden

Hai Dames ik heb in 2013 een partiële mola zwangerschap gehad , ik ben gecurateerd ( dit was trouwens in 2013 ) naar de operatie heb ik 6 weken later dan de uitslag gehad dat ik een mola heb gehad , ik heb een half jaar lang om 6 weken bloed moeten prikken en naar dat halve jaar mocht ik gewoon weer zwanger worden , ik was er wel al heel vroeg bij kwa echo enz maar zit een te lang verhaal achter , al met al ben ik in totaal 3x naar de mola weer aan geteld ik heb naar mijn mola 2 boys gekregen en nu zwanger van me 3e boy , ik heb ook 1 dochter maar die is geboren voor dat ik een mola zwangerschap heb gekregen ☺☺ maar je kan zeker naar een mola weer kinderen krijgen zo ver ik weet

3 jaar geleden

Reactie op Karen T

Hi Rena, hoe gaat het met jou? Ik hoop dat alles beter gaat! Ik ben op zoe ...
Hee Karen, met mij gaat het goed. Het bleek bij mij na het onderzoek van het weefsel via de patholoog toch geen mola te zijn, maar ik heb natuurlijk wel de hele tijd (3,5 week) met het idee geleefd dat het wel zo was. Ik vond dit heel erg zwaar maar praten met mijn familie erover en veel bij ze zijn deed me erg goed, natuurlijk was ik enorm opgelucht toen de gynaecoloog vertelde dat het toch niet om een mola ging. Is jou weefsel ook al onderzocht door de patholoog?