8 Reacties

4 jaar geleden

Ik ben nu 4 en halve week zwanger van mijn 3de Kheb 3 kids thuis rond lopen (1pluszoon) De oudste is 11 en al goed aan het puberen. Eentje van 10 da aant prepuberen is. En een aapke van anderhalf. Ik ben met mijn vorige zwangerschap ook heel slecht geweest kheb bijna 9maanden op mijn zetel door gebracht omdat ik niks kon. En merk dat het nu weer zo het geval gaat zijn. Ik heb voor de zekerheid mijn schoonzus al ingelicht da zij weet als ik bel da ze moet komen helpen want mijn vriend werkt in shiften en anders ga ik dat hier allemaal niet geregelt krijge.

4 jaar geleden

Ohja en over bekend maken met sinterklaas kun je misschien een baby schoentje zetten.

4 jaar geleden

Owjee, niets kunnen is ook echt vervelend lijkt me Ik heb geen pubers "gelukkig". Mijn oudste is 7 jaar de jongste is 3.5 jaar. Mijn man draait ook wisselende diensten en lange dagen dus veel komt op mij neer, geeft niet maar voor nu best beetje moeilijk.

4 jaar geleden

Reactie op Sandraa93

Owjee, niets kunnen is ook echt vervelend lijkt me Ik heb geen pubers "gel ...
Ja is het ook wel en je word dat ook beu om alleen maar thuis te moeten zitten. Khoop dat het nu beter gaat. Maja zullen zien.

4 jaar geleden

Reactie op Tayke

Ohja en over bekend maken met sinterklaas kun je misschien een baby schoent ...
Wat een leuk idee dat babyschoentje 😍 Ik ben verder mama van 3 kinderen en zwanger van nr 4. Ik begin nu wat meer energie te krijgen maar ik doe gewoon alles rustig aan. Maar het is soms wel lastig omdat de kinderen ook naar school moeten/willen spelen enz. Heb verder niet echt een tip, maar ik denk dat je zo lang het wordt toegelaten je toch lekker je rust moet pakken! En wat vandaag niet lukt, morgen is nog een dag 😊

4 jaar geleden

Reactie op gekkie90

Wat een leuk idee dat babyschoentje 😍 Ik ben verder mama van 3 kinderen e ...
Ja ik ga ook zo iets proberen te doen maar met het geslacht. Als ik het optijd weet dan toch

4 jaar geleden

Reactie op Tayke

Ja ik ga ook zo iets proberen te doen maar met het geslacht. Als ik het opt ...
Idd leuk ja! Hier weten we het geslacht 7nov al dus we zijn helaas te vroeg haha! En 2 jaar terug wisten we het geslacht pas op 9 dec... dus dat was weer net te laat 🙈

4 jaar geleden

Reactie op gekkie90

Idd leuk ja! Hier weten we het geslacht 7nov al dus we zijn helaas te vroeg ...
Kan wel lukken nu maar dan moet je het alleen nog een maandje verzwijgen 😂 ma ik kan dat zelf ook nie lang volhouden