14 Reacties

4 jaar geleden

Ik dus ook niet! Wij gaan ook voor deze kinderwagen.. Mede door inderdaad de grote boodschappen mand en hij beweegt ontzettend soepel.

4 jaar geleden

Wij hebben deze en vrijwel iedereen die wij kennen ook ;) Echt een top ding en redelijk goedkoop te vinden (wij hadden m toen voor 420 ofzp). Is echt heel handig, makkelijk in te klappen, grote mand eronder, wij zijn er heel blij mee :)

4 jaar geleden

Licht, stevig, stabiel en wendbaar. Ook fijn dat je maxi cosi autostoeltjes zonder adapters kan bevestigen en natuurlijk de grote mand. Ik vind het een super fijne kinderwagen👍

4 jaar geleden

Hier ook aangeschaft een een vriendinnetje van mij heeft hem ook fijne wagen volgens haar in gebruik! Hier ook ervoor gekozen ivm de grote boodschappenmand

4 jaar geleden

Ik heb 'm ook! Super licht, en goed inklapbaar. De mand is groot zat voor wat boodschapjes.

4 jaar geleden

Ik heb hem ook en ben er super blij mee! Heb hem nu een jaar en ziet er nog steeds goed uit! Ik wandel gemiddeld 25 km met de kinderwagen!

4 jaar geleden

Wij hebben hem ook aan geschaft voor onze kleine meid! Vriendin van mij heeft hem ook, en zweer erbij. Scheelt een hoop geld vergeleken met een Joolz. Je krijgt er een hoop bij, wat je bij een Joolz los moet kopen. Is ligt in gewicht, en heel gebruiksvriendelijk!

4 jaar geleden

Bedankt voor jullie reacties! Wij gaan hem ook bestellen 🙂

4 jaar geleden

Ik heb hem ook aangeschaft na het zien van het model bij de prenatal. Makkelijk in te klappen. Hebben het besteld bij vanastenbabystore voor €599; inclusief maxicosi en vele andere extra’s! Hebben hem nog niet gebruikt. De kleine komt pas in april.

één jaar geleden

Reactie op XMiniMeX

Licht, stevig, stabiel en wendbaar. Ook fijn dat je maxi cosi autostoeltjes ...
Hoi, oud topic zie ik, maar probeer het toch even 🙊 welke autostoel past er zonder adapters op? Wij hebben cabriofix geprobeerd maar die past niet.

één jaar geleden

Reactie op Mommylin

Hoi, oud topic zie ik, maar probeer het toch even 🙊 welke autostoel past e ...
Wij hadden een adorra met adapters voor ook de cabriofix, deze lieten we altijd zitten aan de maxi cosi.(hadden we ook geen last van) Volgens mij is het ook het enige wat we nog van de wagen hebben😅. (Auto brandde af met wagen erin)☹️

één jaar geleden

Reactie op melloow

Wij hadden een adorra met adapters voor ook de cabriofix, deze lieten we al ...
Bedankt voor je reactie! Ah nare herinnering 🙁

één jaar geleden

Reactie op Mommylin

Bedankt voor je reactie! Ah nare herinnering 🙁
Overigens zaten de adapters ook niet in de weg als je deze op de base in de auto plaatst☺️

één jaar geleden

Reactie op melloow

Overigens zaten de adapters ook niet in de weg als je deze op de base in de ...
Dat is goed om te weten!