20 Reacties

2 jaar geleden

Heb je een controle echo gehad? Dit klinkt niet normaal vind ik. Idd een heftigere menstruatie is normaal, stolsels ook...maar elk half uur doorlekken op dag 16 van je menstruatie...nee dat is niet normaal. Sowieso 16 dagen is echt lang. Ik zou de verloskundige bellen.

2 jaar geleden

Idd even een controle echo laten maken... Waarschijnlijk zit er nog restweefsel. Ik heb 3 maanden zo door gelopen (wist ik veel), echt geen pretje. Had toen ook geen controle gehad. Miscommunicatie ziekenhuis/verloskundige. Ben daar nooit meer naar terug gegaan 🙈

2 jaar geleden

Heb 3 weken na mijn miskraam een controle echo gehad. Toen zaten er nog bloedresten in de baarmoeder. Huisarts wel al gebeld maar die hun advies was om weer aan de pil zodat de menstruatie zou stoppen.

2 jaar geleden

Zal het wel even in de gaten houden hoor. En maandag sws even de verloskundige vragen om weer te checken hoe alles weg is. Als je ziek word of koorts krijgt direct de dokter/verloskundige bellen. Kan zijn dat het niet vanzelf helemaal los heeft gelaten.. als je daar niets mee doet dan ben je verder van huis

2 jaar geleden

Dat klinkt toch niet zo goed. Heftiger kan inderdaad, maar dit is wel lang en veel zoals je het omschrijft. Misschien toch eens gaan checken bij de verloskundige of gynaecoloog. Na mijn miskraam zei de gynaecoloog dat de eerste menstruatie heftiger kan zijn dan je normaal gewend bent. Dat klopte. Ik ben een week flink ongesteld geweest, daarna werd 't minder. Meer bloedverlies dan normaal. Zelfs met grote tampon en maandverband moest ik regelmatig weer nieuwe. Nu ben ik normaal gesproken helemaal niet zo erg ongesteld. Kan het af met alleen normale tampons qua grootte, kom er dus makkelijk vanaf elke maand.

2 jaar geleden

Reactie op MevrR

Heb 3 weken na mijn miskraam een controle echo gehad. Toen zaten er nog blo ...
Wat een raar, makkelijk advies. Ik zou echt de vk nog eens bellen. Mag je vast even langskomen voor een controle echo en dan weet je iig of alles goed en schoon is of niet.

2 jaar geleden

Reactie op Beanie85

Wat een raar, makkelijk advies. Ik zou echt de vk nog eens bellen. Mag je v ...
Ik vind dit ook een raar advies

2 jaar geleden

Het is nu 4 weken geleden dat ik mijn miskraam heb gehad en ik ben nog niet ongesteld geworden en ook niet zwanger helaas. Ik vraag mij af als je twee streepjes hebt bij de ovulatie test waarvan 1 iets lichtere de ovulatie er dan bijna aankomt? En na hoeveel dagen? Verder vind ik het best lastig om om te gaan met de onzekerheid van wanneer word ik weer zwanger. Herkennen jullie dit?

2 jaar geleden

Reactie op Waal

Het is nu 4 weken geleden dat ik mijn miskraam heb gehad en ik ben nog niet ...
Het is niet gek dat je nog niet ongesteld bent geworden. Ik zelf heb 2 keer mazzel gehad dat het heel snel weer opkwam (wel iets afwijkend maar niet meer dan enkele dagen) maar je hoort vaak genoeg dat het echt even kan duren. Je cyclus is ontregeld. Verder snap en voel ik je onzekerheid hoor! Maar helaas, je kan niks anders doen dan afwachten en er proberen nuchter in te staan. Ikzelf heb ook echt gedacht..ik geef mijn lichaam de tijd te herstellen, en als die er klaar voor is dan zal ik vanzelf weer een positieve test zien! Om inzicht qua ovulatietesten te doen moet je echt elke dag rond dezelfde tijd testen. Een tweede streepje kan schommelen. Licht, donkerder, even niet zichtbaar.. Pas als je echt elke dag test ga je er op een gegeven moment een piek in vinden.

2 jaar geleden

Reactie op Beanie85

Het is niet gek dat je nog niet ongesteld bent geworden. Ik zelf heb 2 keer ...
Wat lief je uitgebreide reactie dankjewel! Had jij ook meer bloedverlies tijdens de eerste menstruatie na de miskraam? Ik heb nu 3 dagen achter elkaar getest om 12.00 uur en telkens 2 streepjes waarvan 1 wat lichter maar wel duidelijk zichtbaar. Ik weet niet zo goed of ik dan nu al vruchtbaar ben of nog moet wachten tot het tweede streepje ook donkerder kleurt?

2 jaar geleden

Reactie op Beanie85

Het is niet gek dat je nog niet ongesteld bent geworden. Ik zelf heb 2 keer ...
Mooi hoe je het verwoord dat je lichaam de tijd nodig heeft om te herstellen. Dat is wel een goeie om te onthouden. Je hebt het gewoon niet geheel in de hand wanneer je weer zwanger wordt en dat maakt het wel onzeker.

2 jaar geleden

Reactie op Waal

Wat lief je uitgebreide reactie dankjewel! Had jij ook meer bloedverlies ti ...
Ja zeker zwaardere menstruaties gehad. Alsof de boel even goed schoon werd gemaakt. Ja, met testen doorgaan tot je beide streepjes even donker zijn, dan pas heb je je piek! Kan best even wat langer duren door je miskraam, hou daar rekening mee. En onzeker blijft het, maar omdat je er geen invloed op hebt geeft die gedachte mij wel rust en voelt realistisch 🙂 Succes met testen!

2 jaar geleden

Reactie op Beanie85

Ja zeker zwaardere menstruaties gehad. Alsof de boel even goed schoon werd ...
Dankje voor je berichtje. Ik ben inmiddels ongesteld geworden en moet dus nog even wachten op mijn ovulatie. Wel fijn dat alles weer op gang is gekomen. Ben jij al opnieuw zwanger geworden?

2 jaar geleden

Reactie op Waal

Dankje voor je berichtje. Ik ben inmiddels ongesteld geworden en moet dus n ...
Nee, helaas niet. 2 keer een mk dus en nu niet meer gelukt. We houden hoop..🍀

2 jaar geleden

Reactie op Waal

Het is nu 4 weken geleden dat ik mijn miskraam heb gehad en ik ben nog niet ...
Ik heb precies hetzelfde.. afgelopen weekend vijf weken geleden miskraam gehad en nog geen menstruatie maar ook geen oplopende testen (bijna geen streep meer te zien).. met alles doe ik alsof ik zwanger ben omdat ik geen risico wil lopen.. (qua eten, tuinieren, alcohol etc.) Maar je wilt gewoon duidelijkheid en verder.. tenminste dat is mijn gevoel...

één jaar geleden

Hier een update, nadat mijn menstruatie zolang duurde heb ik een nieuwe echo in het ziekenhuis gehad en bleek er nog een miskraam rest te zitten. Ze hebben me 2 weken terug alsnog moeten curreteren. Had ik Hier maar meteen voor gekozen.

één jaar geleden

Reactie op MevrR

Hier een update, nadat mijn menstruatie zolang duurde heb ik een nieuwe ech ...
Ah, ja toch. Leek mij al zoiets, want wat je omschreef klonk niet normaal! Super balen zeg. Hopelijk is je cyclus nu weer snel redelijk normaal en kan je verder!

één jaar geleden

Ik heb precies hetzelfde.. afgelopen weekend vijf weken geleden miskraam ge ...
En weet je inmiddels al meer? Ik herken dat gevoel wel. Ik ben toen uiteindelijk wel ongesteld geworden. Jij ook inmiddels?

één jaar geleden

Reactie op Beanie85

Ah, ja toch. Leek mij al zoiets, want wat je omschreef klonk niet normaal! ...
Wat heftig zeg! Gelukkig dat ze je wel hebben geholpen.

één jaar geleden

Wat heftig dat ze alsnog restweefsel gevonden hebben! Had je na je miskraam een controle gehad? Ik heb vorig weekend mijn miskraam gehad na het innemen van medicijnen. Vanochtend controle gehad en er waren enkel nog wat stolsels te zien. Arts gaf aan dat dit vanzelf tussendoor of met volgende menstruatie zou komen. Als ik de reacties zo lees kan dat dus inderdaad kloppen? Hoop dat die stolsels niet in de weg zitten met het herstellen van mijn cyclus. Ben ergens gerustgesteld en opgelucht, maar vind die stolsels nog wel eng.