6 Reacties

15 dagen geleden

Zou even met je verloskundige overleggen. Misschien kunnen ze een extra echo regelen om je zekerheid te geven

15 dagen geleden

Werk zelf bij de gynaecologie en we horen dit echt heel vaak! Betekent meestal helemaal niks ❤️. Vaak is het dan zo rond 8 of 12 weken dat de symptomen dan ineens minder worden of verdwijnen. Toevallig qua termijn met má een echo wat het allemaal alleen maar onzekerder maakt want je hebt over een paar weken de volgende pas denk ik? Waarschijnlijk is dat gewoon je lijf wat begint te wennen aan de hormonen. Het kan ook ineens weer terugkomen, hoeft niet. Zou morgen gewoon even bellen naar de poli of de verloskundige. Misschien kunnen ze tussendoor nog een keer een echo maken. Onzekerheid , zeker na een traject en een miskraam, is zo moeilijk!! En een ecboiz natuurlijk ook weer alleen een momentopname.

15 dagen geleden

Ik werd zwanger na een ivf traject en ben na de 8 weken ook niet meer misselijk geweest. In week 5-7 veel bloedverlies gehad. Ik belde de verloskundige en kreeg een extra echo rond de 8 weken. Mijn ervaring is dat ze extra lief voor me waren door a)het lange traject en b)het bloedverlies. Ik mocht echt bellen voor een extra echo wanneer ik onzeker was (uiteindelijk dus maar 1x gebruik van gemaakt).

15 dagen geleden

Snap je onzekerheid. In week 5 een aantal dagen niet misselijk , ik dacht daar gaan we weer 💔 was deze keer voor de nod al misselijk na een week kwam het weer terug. Het kan alle kanten op gaan. Mocht het terugkomen. Oku gest van vsm en suprimal doen ook veel bij misselijkheid.

13 dagen geleden

Ik heb zoiuist een echo gehad en niks aan de hand♥️ bedankt voor jullie reacties!

13 dagen geleden

Ik zou zeggen wees blij dat het over is. Ik ben 32 weken en kan niet wachten tot ze eruit is zodat de kwaaltjes over zijn