7 Reacties

3 jaar geleden

Ja helaas onherkenbaar... mijn eerste zwangerschap/miskraam was 1 nacht buikkrampen en 2 dagen bloed verlies, niet eens heftig of grote stolsels. Geloof dat ik toen 5.5 was Sterkte! Miskramen hakken er in :(

3 jaar geleden

Reactie op Cherinda

Ja helaas onherkenbaar... mijn eerste zwangerschap/miskraam was 1 nacht bui ...
Ja zeg dat wel😔 bedankt voor je reactie

3 jaar geleden

Ik heb een miskraam gehad met 7 weken en bloedverlies duurde maar 2,5 dag. Dus het kan zeker maar zo kort duren! Sterkte!

3 jaar geleden

Mijn eerste miskraam duurde max twee dagen. Eigenlijk ben ik toen direct na het verliezen van het vruchtje gestopt met bloeden. Was wel gewoon helemaal schoon. Heel veel sterkte!

3 jaar geleden

Ik heb met 5+2 24 uur veel bloedverlies met stolsels gehad en 2/3 dagen nog wat zeurende pijn, drempels die gevoelig zijn etc. Maand erop met 5+0 weken ging het weer fout toen 2/3 dagen bloedverlies gehad, niet die zelfde pijn bij drempels en ook geen grote stolsels zoals de maand er voor. Denk dat elke miskraam net als elke zwangerschap toch anders is. Sterkte!

3 jaar geleden

Ik heb er 5 gehad tot nu toe en 4 ervan waren zoals jij beschrijft

3 jaar geleden

Ik heb een miskraam gehad in maart met 8,5 week. Veel pijn gehad een week lang en bijna 1,5 week alleen maar flink bloedverlies. Ik werd er zelfs duizelig van! Hele dagen duizeligheid