53 Reacties

4 jaar geleden

Lieve Fabi毛nne, Ik wens je heel veel sterkte 馃挆 Er is een groep in deze app die helemaal gaat over miskraam. Hier zitten lotgenoten en kan je vast veel herkenning vinden. Je kan de groep vinden onder het kopje 'Groepen'. Nogmaals sterkte 馃挆

4 jaar geleden

Reactie op Roos | 24Baby

Lieve Fabi毛nne, Ik wens je heel veel sterkte 馃挆 Er is een groep in deze ap ...
Dank je wel voor je lieve reactie Roos 鉂わ笍

4 jaar geleden

Heel veel sterkte toegewenst voor jullie beide 馃槝

4 jaar geleden

Reactie op WendyLucianolLotfi

Heel veel sterkte toegewenst voor jullie beide 馃槝
Dank je wel! 馃槝

4 jaar geleden

Heel veel sterkte. 鉂わ笍

4 jaar geleden

Reactie op boymama

Heel veel sterkte. 鉂わ笍
Dank je wel! 鉂わ笍

4 jaar geleden

Ik heb dit zelf ook gehad bij mij vorige zwangerschap. Ik was er kapot van. Je weet dat het kindje niet goed is, maar je wilt het zo graag! Gelukkig was er veel begrip uit mijn omgeving en kan je veel online vinden over mensen die hetzelfde hebben meegemaakt. En die hadden ook vaak succes verhalen erna. Dit gaf mij de moed om het weer te proberen. Bij deze wil ik jou ook heel graag die moed inpraten! Ik weet dat het nog heel vers bij je is, maar ga niet bij de pakken neerzitten. Huilen mag, boos worden op mensen die zwanger zijn mag. Dit hoort er allemaal bij. Ik bekeek het positief en wist dat ik in ieder geval zwanger KAN worden. Dat is al een hele troost! Ik ben op dit moment bijna 14 weken zwanger en deze keer ben ik er veel geruster onder. Ik gun het jou ook! Heel veel succes de aankomende tijd.

4 jaar geleden

Reactie op Hopefullfornumber2

Ik heb dit zelf ook gehad bij mij vorige zwangerschap. Ik was er kapot van. ...
Wat een mooi en lief bericht. Heel erg bedankt! 鉂わ笍 Het geeft mij zeker moed! Wat goed om te lezen dat je nu 14 weken zwanger bent. Ik wens je alle liefde en geluk. Veel liefs!

4 jaar geleden

Heel veel sterkte met dit verlies. Ik heb zelf 3 jaar geleden een positieve test gehad, en dag erna een miskraam, wat mij heeft geholpen is een tattoo voor me engeltje. Zodat k het toch iets een plekje kon geven. Paar maanden later zwanger van de jongste. En nu probeer ik met mijn nieuwe vriend een wondertje te krijgen. Maar toch erg bang om weer een miskraam te krijgen.

4 jaar geleden

Pff heel heftig zeg. Sterkte 鉂わ笍

4 jaar geleden

Veel sterkte! Ik heb het zelf ook meegemaakt, direct na een spontane miskraam dus was even het vertrouwen kwijt dat het ooit nog goed zou komen! Even mentale pauze gehad en wat onderzoeken en bij groen licht van de gynaecoloog was ik meteen weer zwanger en ben morgen 25 weken zwanger! Tot nu toe gaat het super goed en groeit de baby ook goed:)! Ik vond het echt een hele nare periode en heb ook echt even de tijd genomen om bij te komen en veel steun van mijn omgeving gehad. Ik wens je nogmaals veel sterkte!

4 jaar geleden

Reactie op Tweeling Quak

Heel veel sterkte met dit verlies. Ik heb zelf 3 jaar geleden een positiev ...
Dank je wel! Ik snap dat het heel spannend is en die spanning is lastig weg te nemen. Blijf goed communiceren met je vriend en vertel hem hoe je je voelt. Hij kan het niet van je weg nemen, maar door erover te praten geef je je lijf wel de ruimte om iets meer te ontspannen. Heel veel succes!

4 jaar geleden

Reactie op Mariekje

Pff heel heftig zeg. Sterkte 鉂わ笍
Dank je wel! 鉂わ笍

4 jaar geleden

Reactie op januari2020

Veel sterkte! Ik heb het zelf ook meegemaakt, direct na een spontane miskra ...
Dank je wel! 鉂わ笍 Wat goed om te lezen hoe je dit hebt aangepakt en eerst goed voor jezelf hebt gezorgd. Heel knap van je! En wow 25 weken zwanger, fantastisch! Geniet, geniet, geniet 馃槝

4 jaar geleden

Reactie op Fabienne83

Dank je wel! Ik snap dat het heel spannend is en die spanning is lastig w ...
Dankjewel. Ik weet echt hoe je je voelt vind dit echt rot voor je echt heel veel sterkte en kracht x

4 jaar geleden

Aaah lieverd wat verdrietig! Ik denk aan je! 馃槝

4 jaar geleden

Reactie op Tweeling Quak

Dankjewel. Ik weet echt hoe je je voelt vind dit echt rot voor je echt heel ...
馃槝鉂わ笍

4 jaar geleden

Reactie op Karly

Aaah lieverd wat verdrietig! Ik denk aan je! 馃槝
Dank je wel. Wat lief van je 鉂わ笍

4 jaar geleden

Fabienne wat naar dat je dit mee moet maken :(( ik heb net een ma /mk achter de rug. Vraag maar als je wat zou willen weten... Beetje van de eerste schok (dat je wereld omdraait) bekomen? Belangrijk is om het een plek te geven. Ik was erg bezig met ik moet loslaten. Toen ik het een plek ging geven kwam ik tot rust. (Letterlijk in de zin van dit was een kindje) we hebben een klein altaar gemaakt in huis en ze echt als kindjes benoemd. Dat geeft ons beide veel rust en troost. maar dit lukte wel echt pas goed nadat de miskraam ook voltooid was. Ik heb ongeveer 2,5 week hierop gewacht. De eerste week was ik totaal in schok. De 2e week ging het eigenlijk prima en voelde ik me heel krachtig en ben ook korte afspraken (bv alleen een ochtendje) op t werk gaan doen om afleiding te hebben. Nu ma de mk erg moe en overal in mn lijf een soort spierpijn en geen behoefte of energie om naar t werk te gaan. Kortom probeer je lijf te volgen. Wat mij ook erg hielp was een 2e echo bij de gyneacoloog met echt de bevestiging dat het niet goed was. Ik heb uiteindelijk de pillen niet genomen omdat ik het mn lijf zelf wilde laten doen.

4 jaar geleden

Wat een verdriet, kan 50% meepraten omdat 1 van de 2 bij mij het niet overleefd heeft. De andere meid is going strong, toch heel veel knuffels gewenst. Ga heel hard voor je wensen op een volgende gezonde zwangerschap 馃