7 Reacties

17 dagen geleden

Ik heb de beer al 3x in de wasmachine gehad. Hij blijft wel wat "voller" .. als in. Dat de beer vol water gezogen zit.. maar verder prima. Heb 'm via Vinted dus niet-wassen was voor mij geen optie.

17 dagen geleden

Wij hebben het konijn ipv de beer. 2 keer gewassen, eerste keer na aanschaf en tweede keer nadat zoontje een poosje aan de oren had gesabbeld. Is mooi gebleven, scheelt ook als je het in een waszakje doet en niet op standje kookwas wast 😉

17 dagen geleden

Zelfs in de wasmachine dus? Op de verpakking staat handwas 30 graden!

17 dagen geleden

Yes, gewoon in de wasmachine op een normaal programma 30 graden (wel in een waszakje dus). Ik zie echt niet in waarom je dat op de hand zou doen. Moet wel zeggen dat bij ons de knuffel niet in bed lag, maar eraan hing en dus ook niet echt vies werd, dus zoals gezegd maar 2 keer de wasmachine van binnen gezien, kan me indenken dat als je hem wekelijks erin doet, dat het dan misschien wel wat slijtage oplevert.

16 dagen geleden

Hier gaat tie al 3,5 jaar elke week in de machine 🤣!

16 dagen geleden

Hier werd er direct 2 keer overheen gespuugd 🤪 dus wassen kan prima. Ik laat hem drogen op de vensterbank in het zonnetje. En daarna borstel ik hem even op zodat hij weer fluffy is!

16 dagen geleden

Hier ook gewassen maar kwam er kapot uit. Maak maar eens een before and after en je schrikt je kapot 😅. Mocht gelukkig vd winkel een nieuwe