22 Reacties

2 jaar geleden

Miley🥰👌

2 jaar geleden

Ik vind Nomé(e), Millie en Rosie heel erg leuk!

2 jaar geleden

Ik vind ze persoonlijk allemaal niks, maar ik heb simpelweg een heel andere smaak in namen. Oftewel: wat ik vind moet niet uitmaken. Wat anderen vinden moet niet uitmaken. Dat anderen het 'niet leuk' vinden is niet jullie probleem. Het is jullie kind, dus jullie moeten de naam mooi vinden. Mensen wennen vanzelf aan de naam en dan hoort de naam bij het mooie mensje, oftewel dan vinden ze de naam vanzelf mooi. Hun mening van tevoren moet jullie nooit tegenhouden

2 jaar geleden

Maakt toch geen fluit uit wat een ander ervan vindt? Kies de naam die jullie het leukste vinden!

2 jaar geleden

Ik vind Miley heel leuk! Maar ook als deze, voor jou, onbekende forumreageerder het helemaal niets had gevonden moet je gewoon gaan voor de naam die jullie geweldig vinden.

2 jaar geleden

Ik vind Rosie echt geweldig! Maar gezien dat niet jullie eerste keuze is zou ik voor Nomée (of Novée!) gaan

2 jaar geleden

Nomée is echt prachtig, maar ik vind Rosie ook heel gaaf!

2 jaar geleden

Ik vind Nomee een prachtige naam! Maar inderdaad zoals de andere ook al zeggen moet het niets uit maken wat anderen ervan vinden. Met Miley is ook helemaal niets mis vind ik. Gewoon kiezen wat voor jullie de mooiste naam is, die bij jullie past, en wat voor jullie goed voelt.

2 jaar geleden

Nomée of Millie! 🥰😍

2 jaar geleden

Miley of Nomé 😍

2 jaar geleden

Ik vind Millie wel leuk

2 jaar geleden

Miley! Prachtige naam!! Gewoon doen. Ik heb bijvoorbeeld een dochter die Marly heet. En nee, had de film zelfs nog nooit gezien. Zoals mijn pubers zouden zeggen: boeie! 🤣

VRIEND

2 jaar geleden

Mijn tip, niet aan andere vragen maar jullie gevoel volgen. Het gaat niet of ik een naam mooi vind maar dat jullie dat vinden. Er zijn vast mensen die onze naam niet mooi vinden, boeiend!

2 jaar geleden

Ik ben zelf fan van ouderwetse namen die weer een beetje hip worden dus ik vind Millie heel erg leuk. Romée vind ik leuker dan Nomée. Miley en Ailey zijn geen verkeerde namen maar niet mij smaak.

2 jaar geleden

Je gaat altijd mensen hebben die jullie gekozen naam niet mooi vinden. Ik zou echt alleen het criterium aanhouden dat jullie hem allebei mooi vinden, dan heb je het al moeilijk genoeg 😆😅 bij ons dan tenminste

2 jaar geleden

Miley vind ik super leuk !! Ailey iets minder Millie ook heel leuk Rosie minder

2 jaar geleden

Nomée 100% mijn favoriet! ailey vind ik echt niet mooi. Andere namen vind ik 'prima' maar niet dat ik denk: wauw. Bij Nomée heb ik dat wel. Maar ik vind namen zoals Aimée, Romée etc. allemaal heel mooi :)

2 jaar geleden

Nomé(e) is echt mooi! Miley vind ik ook leuk. Doe wat goed voelt voor jullie!

2 jaar geleden

Miley 😍

2 jaar geleden

Miley had ik ook op mn lijstje. Erg mooie naam. Ik zou echt doen wat jullie leuk vinden. Ons meisje heet Ivy en we wisten al dat een deel van de familie dit niet mooi zou vinden. Ze zijn niet van engelse namen maar van ouderwetse oud hollandse namen. Wij vinden ouderwetse oud hollandse namen weer helemaal niks en als we rekening met iedereen zouden houden kwamen we nooit op een naam. We hebben de naam pas na de geboorte bekend gemaakt. En nadat deze mensen er aan gewend waren vonden ze het wel een leuke en mooie naam. Ik weet ook zeker dat we spijt zouden hebben gehad als we haar die naam niet gegeven hadden. Want dit was echt de naam die we beide perfect vonden.