6 Reacties

4 jaar geleden

Gefeliciteerd met je zwangerschap!! Dit klinkt zo bekend. Inmiddels bijna 19 weken zwanger. En droom vanaf een week of 6 regelmaat naar. Eerst inderdaad over miskramen en tegenwoordig over mijn man die mij om wat voor reden dan ook verlaat. Als ik wakker word (gebeurd ook regelmatig huilend) kruip ik tegen hem aan. Hij weet van de dromen, en komt altijd troosten. Het voeld soms levensecht, maar probeer zodra je wakker word jezelf te vertellen dat het een droom is. Het gevoel zakt snel weg.

VRIEND

4 jaar geleden

Heb ik in het begin ook gedroomd. Engste is dat het zo echt lijkt. Was de hele dag mezelf niet! Maar dit hoort er blijkbaar bij.

4 jaar geleden

Gefeliciteerd met je zwangerschap!! Dit klinkt zo bekend. Inmiddels bijna ...
Dankjewel! 馃槉 Ja ik ging ook gelijk kijken maar ik blijf vaak nog de dag zelf aan die droom denken. Maar probeer me gedachte te verzetten en te vertrouwen op me lichaam.

4 jaar geleden

Reactie op Sara89

Heb ik in het begin ook gedroomd. Engste is dat het zo echt lijkt. Was de h ...
Ja precies je blijft eraan denken omdat we er toch mee bezig zijn en in onze slaap ontspannen we en verwerk je dat toch onbewust

4 jaar geleden

Ik ben 37 weken en had op begin veel nare dromen en nu richting het einde weer. Ben niet de enige met nachtmerries mijn vriend heeft er ook last van. Allemaal onbewust je ergste angsten verwerken.

4 jaar geleden

Reactie op mleussink

Ik ben 37 weken en had op begin veel nare dromen en nu richting het einde w ...
Ja ik denk dat dat toch in ieders onderbewust zijn zit die angst.