14 Reacties

2 jaar geleden

Ik vindt het hartstikke goed hoe jullie als app maar ook erom heen verder ontwikkelen! Ook de polls zijn leuk, zo leer je op een nog leukere manier! Door deze app hoef je niet meer elke keer op internet te zoeken maar maak je snel een topic en je krijgt meestal vrij snel antwoordt. Ga zo door met de ontwikkeling!!

VRIEND

2 jaar geleden

Leuk!! Ik heb er denk ik weinig aan helaas (26 weken en elke week 1 aflevering :()

2 jaar geleden

Reactie op Beaudine1

Leuk!! Ik heb er denk ik weinig aan helaas (26 weken en elke week 1 afleve ...
Nee dat wordt helaas lastiger dan 😞 We volgen echt Dide en die is nog niet zo ver 😅 Ik wens jou in ieder geval een hele 'fijne' zwangerschap. Ruim over de helft 💪🙌

2 jaar geleden

Reactie op Beaudine1

Leuk!! Ik heb er denk ik weinig aan helaas (26 weken en elke week 1 afleve ...
Precies datzelfde hier. Ik heb ze alsnog bekeken 😊

2 jaar geleden

Reactie op Roos | 24Baby

Nee dat wordt helaas lastiger dan 😞 We volgen echt Dide en die is nog niet ...
Gaat het totdat Dide bevallen is of gaat het verder tot haar kindje een halfjaar is of? 🤔

2 jaar geleden

Gaat het totdat Dide bevallen is of gaat het verder tot haar kindje een hal ...
Voor nu totdat Dide bevallen is, maar we hopen daarna nog door te gaan. Daar kan ik nu helaas nog niet echt iets over zeggen. Jij ook nog gefeliciteerd met je zwangerschap, trouwens! 💗

2 jaar geleden

Heey dames. en vraagje. Vanaf wanneer vertel je het aan je werkgever da je zwanger bent

VRIEND

2 jaar geleden

Reactie op lamiakkk

Heey dames. en vraagje. Vanaf wanneer vertel je het aan je werkgever da je ...
Wanneer jij er klaar voor bent, maar uiterlijk 3 weken van tevoren.

2 jaar geleden

Vandaag 37 weken. Normaal kan ik altijd precies zien wat er deze week gaat gebeuren en veranderen met de kleine en mij. Ik kijk hier altijd naar uit! Maar vanaf vandaag ziet deze pagina er helemaal anders uit??? TELEURSTELLEND vanmorgen.

2 jaar geleden

Vandaag 37 weken. Normaal kan ik altijd precies zien wat er deze week gaat ...
Hoi! Dat is de update van onze nieuwe app waar we hard aan hebben gewerkt😊 je ontvangt nu dagelijks updates en berichten, aangepast op hoe ver jij bent. Je kan het wekelijkse overzicht nog vinden op de website, dus dat is nog steeds beschikbaar. https://www.24baby.nl/zwangerschapskalender/ Heel veel leesplezier!

2 jaar geleden

Leuk die podcast. Ga ik zeker volgen! Is dit de vervanging van de leesbare weekupdate? Ik zag dat dit veranderd is. Vind ik eigenlijk wel jammer. Ik keek er iedere week naar uit om dat te lezen.

2 jaar geleden

Staat weer een nieuwe aflevering online!

2 jaar geleden

Er staat weer een nieuwe aflevering online! -> https://www.24baby.nl/zwanger/community/jouw-zwangerschapsweek-podcast-24baby/ 13 WEKEN ZWANGER: HET TWEEDE TRIMESTER EN JE GEWICHT Hoera! Je zit nu in het tweede trimester van je zwangerschap. Het eerste, spannende trimester is achter de rug en dat is voor veel mensen een belangrijke mijlpaal. Wat kan je de komende weken verwachten? Welke kwaaltjes nemen nu meestal af en van welke nieuwe kwalen kan je last krijgen? We bespreken meteen even de zwangerschapsgloed: dikker haar, een blos op de wangen, een stralende huid… Bestaat deze gloed echt en krijgt iedereen deze gewenste glow? Dide heeft deze week een leuke ontdekking gedaan: ze voelt haar baarmoeder boven haar schaambot. Ook haar partner Daan heeft dit gevoeld. Het maakt de zwangerschap nóg echter. Geen zorgen: nog lang niet iedereen kan dit nu al voelen! Nu je 13 weken zwanger bent, is je baby zo groot als een perzik en zo zwaar als een plakje kaas. Maar hoe zit het eigenlijk met jouw gewicht? De een is al de nodige kilo’s aangekomen, terwijl de ander juist is afgevallen. Hoe belangrijk is dat gewicht eigenlijk? Verloskundige Maartje vertelt waarom de verloskundige naar je gewicht kijkt. Soms kan je bijvoorbeeld aan de groei herkennen of iemand zwangerschapssuiker ontwikkelt. Aan de andere kant is je gewichtstoename helemaal niet belangrijk. Zo koos Roos er bewust voor om vrijwel niet op de weegschaal te staan. Zij wilde zich tijdens haar zwangerschap liever op andere dingen concentreren. Verder: een zwangerschap is topsport, maar hoe zit het met sporten tijdens je zwangerschap? Maartje vertelt waarom beweging juist nu zo belangrijk is. Dat betekent niet dat je van een bankhanger een topsporter hoeft te worden. Iedere dag een half uurtje wandelen kan al voldoende zijn.

2 jaar geleden

Reactie op Roos | 24Baby

Er staat weer een nieuwe aflevering online! -> https://www.24baby.nl/zwa ...
Net de podcast geluisterd. Heel leuk hoe het gedaan wordt, en zeker leuk omdat ik vrijdag zelf 13 weken ben. Maar ik mis met de 13 weken, iets over de 13 weken echo. Klopt dit? Of gaan we dit in week 14 horen? Ik hoor daar niets over in de “teaser”….