1064 Reacties

2 jaar geleden

🙋🏼‍♀️

2 jaar geleden

Zijn we weer 🙃

2 jaar geleden

🎉🎉 gaat hard

2 jaar geleden

🎊

2 jaar geleden

👋🏽

2 jaar geleden

👋 Goedemorgen! Ook zo lekker (niet...) geslapen? Gisteravond hadden wij de eerste avond bevallingscursus en dat was erg leuk eigenlijk. En al wat kleine dingetjes geleerd. Zo wist ik niet: Als tussen nu en de indaling je vliezen breken, zat geen stap meer. Hierdoor kan de navelstreng om je kindje heen naar beneden zakken. Dus vraag meteen om hulp,waar je ook bent. Doen jullie ook een cursus?

2 jaar geleden

Reactie op Emvi86

👋 Goedemorgen! Ook zo lekker (niet...) geslapen? Gisteravond hadden wij d ...
Goeie morgen , ik heb ook heerlijk geslapen ……. Not . Had vannacht een kruik gemaakt en wat denk je is die lek bij de naad dus beetje verbrand en nat bed dus sta je midden in de nacht dat te fixen en daarna kon ik niet meer slapen . Weet soms ook niet hoe ik moet liggen . Zometeen bloedprikken omdat ik resus kleine C heb . Hopelijk geen antistoffen . Wij doen een online zwangerschap cursus , en tot nu toe werkt dat ook goed . Van mijn bekken bodem therapeut krijg ik ook wat tips over houdingen die fijn kunnen zijn met mijn hypermobiliteit en bekken wat begint op te spelen . Fijn dat je een goede ervaring hebt aan de cursus !

2 jaar geleden

Ik ben me eigelijk alleen online aan het inlezen voor zowel bevallen als borstvoeding. Had het hier met m'n verloskundige over gehad en wij zien ons zelf niet bij een cursus zitten ☺ hele goede sites gekregen waar we super veel informatie uithalen. Succes met prikken lady! Ik heb er niets meer over gehoord dus neem aan dat ik geen antistoffen aanmaak. Ik lig ook steeds meer wakker snachts en 6 uur klaar wakker. Maar ben overdag niet moe dus zolang dat zo blijft is t wel prima. Zo net heerlijk weer een uurtje gezwommen! Zo lekker

2 jaar geleden

Reactie op HuisVolLiefde

Ik ben me eigelijk alleen online aan het inlezen voor zowel bevallen als bo ...
Heerlijk hè dat zwemmen . Hoop dat ik volgende week op vakantie ook nog kan zwemmen , weet niet wat Rutte heeft verzonnen 🙈

2 jaar geleden

Reactie op Lady92

Heerlijk hè dat zwemmen . Hoop dat ik volgende week op vakantie ook nog kan ...
Jaa het was voor mij helaas ook de laatste keer als je de nieuwsberichten moet geloven 😥

2 jaar geleden

Reactie op HuisVolLiefde

Jaa het was voor mij helaas ook de laatste keer als je de nieuwsberichten m ...
We gaan t weer zien allemaal…..

2 jaar geleden

Wat een gezeik allemaal he met die corona. Ik nog niet gevaccineerd en ga het ook niet doen tijdens de zwangerschap. Wij beginnen 18 november met de cursus. Zin in! Het slapen gaat hier nog redelijk gelukkig. Goed om alvast te weten @emvi86. Je weet maar nooit!

2 jaar geleden

Wat fijn om te lezen dat er meerdere niet gevaccineerd zijn. Ik heb helaas wel Corona gehad 2 weken geleden maar zat zo in twijfel wel of niet.

2 jaar geleden

Ik ben ook niet gevaccineerd, maar ik vind het persoonlijk ook een beetje bs worden... rtl nieuws "studie dan gevaccineerde net zo besmettelijk zijn als ongevaccineerde" 😒😒

2 jaar geleden

Reactie op Indeh

Ik ben ook niet gevaccineerd, maar ik vind het persoonlijk ook een beetje b ...
Mijn collega’s zijn wel gevaccineerd en hebben het ook gehad en net zo ziek 🙈

2 jaar geleden

Ik werkte een jaar lang bij de corona informatie lijn. Afschuwelijk. Wat voor verhalen je hoort he🤣. En je mocht alleen maar als nieuwsbron NOS gebruiken. Ik ben geen corona gekkie hoor, maar vind het allemaal zo raaar momenteel. Mijn man is wel gevaccineerd, maar zei al als er een derde komt doe ik het ook ff niet.

2 jaar geleden

Ik vind het persoonlijk soms wel lastig hoor waar je nu verstandig aan doet. Vind het erg eng omdat ze niet weten wat het op langer termijn met je kleintje doet. Maar stel je word nu laatste trimester super ziek en in ergste geval IC en je kindje moet worden gehaald wil je ook echt niet. Ik zit soms echt in een tweestrijd

2 jaar geleden

Reactie op HuisVolLiefde

Ik vind het persoonlijk soms wel lastig hoor waar je nu verstandig aan doet ...
Ja precies!! Het blijft spannend allemaal. Bah

2 jaar geleden

Oh wat goed dames dat jullie al bezig zijn met voorbereiden op de bevalling en cursussen volgen. Ik heb me nog niet ingelezen eigenlijk en ben bang dat m’n partner een cursus niet echt ziet zitten 🙈. Iemand goede tips op basis van sites of cursussen? Vandaag zijn de meubels, wagen en box gelezen. Vrijdag lekker alles in elkaar zetten. Zoveel zin 🤩. Ik krijg volgende week de glucose tolerantie test omdat ik meer kans heb op zwangerschapsdiabetes vanwege pcos. Zie er best wel tegenop (nouja eigenlijk meer de uitslag). De vk zei dat er drie scenario’s uit kunnen komen: 1. Niets aan de hand dan kan ik onder begeleiding van vk blijven 2. Gematigd verhoogd, krijg ik een dieet en moet ik m’n suiker bijhouden 3. Verhoogd en val ik onder begeleiding van gynaecoloog Ik hoop echt zo geen nr 3. Heb vanwege pcos nodige onderzoeken en bezoekjes gebracht aan het ziekenhuis en je merkt toch dat het best onpersoonlijk is, snel handelen en je eigenlijk maar een nummertje bent.

2 jaar geleden

Reactie op HuisVolLiefde

Ik vind het persoonlijk soms wel lastig hoor waar je nu verstandig aan doet ...
Dat had ik ook heel erg. En klinkt stom maar het geeft nu een soort rust dat ik het maar gehad hebt omdat ik mezelf echt gek zat te maken wel of niet … heb der echt slapeloze nachten van gehad. Maar je vergeeft het je zelf nooit meer want als je het krijgt inderdaad en je ligt op ic voel je je zelf schuldig maar als je latere complicatie hebt door het vaccin vergeef je jezelf het ook nooit meer. Moet zeggen in het ziekenhuis waren de arts en verpleegkundige heel vriendelijk en dat ze niet oordelen en het wel snappen enz dat ik nog niet gevaccineerd ben.