9 Reacties

2 jaar geleden

Wij hebben deze kinderwagen. Ben pas 31 weken maar kijk al een aantal weken vol trots naar de wagen in de gang. Ik vind het, met alle dingen die erop en eraan zitten écht een top ding. Voor mij was de grote boodschappen mand een eis en hij moest goed hoog zijn voor mijn vriend. Ik vind de vele ventilatie in zowel de kap als het matrasje zelf echt top (in juli uitgerekend dus waarschijnlijk heel warm dan...) ook het “zonnescherm” wat eraan zit vind ik een must. Dan hoef je niet te gaan werken met losse doeken of parasols. Ik ben benieuwd hoe het is al er straks een klein frummeltje in ligt maar voor nu ben ik érg blij met de keus voor deze kinderwagen! Als je ermee het openbaar vervoer ik moet snap ik dat je hem wat aan de zware/lompe kant vind maar dat is maar net wat voor eisen je eraan stelt denk ik..

2 jaar geleden

Wij hebben m en zijn er super blij mee! Alle extra's en t feit dat ie ook als duowagen kan vind ik erg prettig met t oog op de toekomst.. Onze reden om voor de nuna te gaan was de hoogte (vriend is 1.95m). Ik vind m persoonlijk heel prettig rijden en mijn vriend ook.. de schuimbanden ipv luchtbanden vind ik ook top en ik vind het gewicht opzich meevallen :)

2 jaar geleden

Wij hebben deze en vinden het een top wagen. Vooral de stevigheid en hoogte van de wagen vinden wij fijn. Rijdt soepel bij ons en op alle terreinen. Het ingeklapte onderstel til ik ook makkelijk op voor in de auto. Tijdens mijn zwangerschap vond ik dat wel zwaar. Hopelijk heb je hier wat aan.

2 jaar geleden

Wij hebben de Nuna Demi Grow gebruikt voor onze dochter. Fijne reiswieg en daarna ook een fijne stoel. Daarnaast ook veel ruimte onder de wagen! Enige nadeel aan de stoel is dat deze niet helemaal plat kan, zoals een Mutsy. Ook neemt de wagen wel wat plek in achter in de auto, maar het tillen vind ik prima te doen. We gaan de wagen ook zeker weer gebruiken voor de tweede.

2 jaar geleden

Als je hem nu al zo zwaar vind rijden, dan zou ik voor een andere wagen gaan. Met een baby erin komt er nog zeker 4 kilo bij in het begin en met 6 maanden ruim het dubbele. Je kunt om ervaringen van anderen vragen maar het gaat toch om jouw ervaring tijdens de testrit? Joolz Day rijdt heel licht en ook de Bugaboo Fox is een super lichte wagen. Succes!

2 jaar geleden

Als je hem nu al zo zwaar vind rijden, dan zou ik voor een andere wagen gaa ...
Heey thanks voor je reactie. Daar heb je gelijk in!! Als ik eraan terug denk: Tijdens de testrit was ik heel moe en had een harde buik. Dus elke inspanning sloeg op mijn buik en bedenk me nu of dat aan het moment ligt of dat de wagen voor mij écht zo zwaar is, ook als ik straks bevallen ben... De Joolz Geo vond ik namelijk ook zwaar rijden... Wij gaan nog een keer testen 😇

2 jaar geleden

Reactie op Olstje2021

Wij hebben deze en vinden het een top wagen. Vooral de stevigheid en hoogte ...
Thanks! Heb ik zeker wat aan. Ben nu 5 maanden zwanger en merk dat tillen in het algemeen toch wel lastig is. Het onderstel is 12kg, dat krijg ik niet getilt nu ik zwanger ben. En na de bevalling is het juist een goede workout 🤪

2 jaar geleden

Wij hebben deze ook gehad voor ons zoontje! Ik was er heel tevreden over! Vooral vanwege de hoogte, echt ideaal. En ik vond hem helemaal niet zwaar, ik heb regelmatig met de hond en kinderwagen gelopen. Dan duwde ik hem de hele weg met één hand, zonder probleem. Ons zoontje is lang, met 4 maanden was de reiswieg al te klein. En het nadeel vind ik wel dat het zitje niet helemaal rechtop kan. Ons zoontje wilde graag rechtop zitten, dus ik heb met 9 maanden al een buggy moeten kopen. Dus we hebben de kinderwagen maar kort gebruikt.