16 Reacties

één maand geleden

Nee hoor, nog nooit in de weg gezeten. Onze zoon vind het super fijn. In warme zomer gebruikt hij hem als voetensteun. Ik denk ik wil niet in de buggy fase maken we hem ook wel eens alleen om de middel vast en hij gebruikt de bumper dan als hang steun En wij hebben een Easywalker waar er een stuurtje en food tray op kan. Ik zou nooit een buggy zonder aanschaffen.

één maand geleden

Ligt hier ongebruikt in de kast 😂 Alleen gebruikt bij de reiswieg, daarbij was het wel handig om die wieg er af te kunnen tillen. Zodra we over gingen naar het zitje na 3 keer er af gehaald

één maand geleden

Hartstikke handig! En als je je kind in de wagen zet, dan schuif je ‘m natuurlijk opzij. Mijn dochter vindt het fijn, wil juist de bumper bar vasthouden. Tevens makkelijk als je het zit/liggedeelte los moet koppelen van het onderstel.

één maand geleden

Mijn kindje zat laatst in de kinderwagen toen deze omviel. Bumper bar was flink beschadigd, heel blij dat hij erop zat. Daarnaast vinden ze het ook vaak wel fijn om vast te houden.

één maand geleden

Reactie op Zuzanna

Ligt hier ongebruikt in de kast 😂 Alleen gebruikt bij de reiswieg, daarbij ...
Hier zat hij juist niet op de reiswieg en daar niet gemist.

één maand geleden

Mijn kindje van 3 jaar zit nooit vast in de buggy. Door de bumper bar heeft hij houvast en valt er niet uit. Mijn dochter van 1 zit ook prinsheerlijk in haar buggy terwijl ze de bumper bar vasthoudt.

één maand geleden

In de wandelwagen vind ik hem handig. Onze dreumes is nogal ondernemend🤪 maar in de reiswieg vinden wij hem totaal overbodig

één maand geleden

Reactie op M_1986

Nee hoor, nog nooit in de weg gezeten. Onze zoon vind het super fijn. In w ...
Wij ook. Hier ook een stuurtje. Toetertje is soms best handig (voor mama😂😂)

één maand geleden

Ik vind het ook ondingen. Ofwel bij het erin/eruit doen van je kindje zitten ze inderdaad in de weg ofwel het is een extra handeling (opzij klikken ofzo). En zodra je kindje eenmaal zit heeft het echt 0 functie, ze zitten toch vast in de riemen?

één maand geleden

Nu met het 'buggydeel' gebruiken wij het wel veel. Wij hangen er speelgoed aan, zoon houdt zich er graag aan vast of legt zijn benen eroverheen. Toen we nog het wiegdeel erop hadden, lag het ding op zolder.

één maand geleden

We hadden een buggy zonder bumper bar (eerste serie van de dubatti smart). Nu, na een jaar gebruik alsnog een bumper bar erbij gekocht, zodat onze dochter kan 'hangen'. Ze vindt het echt veel fijner zo en wil alleen nog maar in de buggy zitten 😅 voorkomt ook dat ze eruit valt (want ze wil nog wel eens staan/voorover leunen en wij doen nooit de gordels vast...). Kortom, heel afhankelijk van je kindje denk ik!

één maand geleden

Reactie op hamburger

Ik vind het ook ondingen. Ofwel bij het erin/eruit doen van je kindje zitte ...
Helemaal mee eens, ik vind het ook in de weg zitten. Die van ons kan helaas niet eens opzij of eraf, dus je moet er altijd overheen tillen. En sinds hij schoentjes aanheeft is het nog gedoe om de beentjes goed eronderdoor te krijgen. Zeker hoogzwanger is het echt extra lastig ten opzichte van je kind gewoon in een zitje tillen

één maand geleden

Wij gebruiken em in plaats van de riempjes. Want denk nou niet dat je bij mijn kind riempjes om mag doen 😅.. Vervolgens gebruik ze die om lekker op te leunen of rond te kijken, en soms als voetensteun. Tot slot gebruik ik hem soms om de wagen op te tillen, op een onhandige opstapje oid. Zou niet zonder kunnen!

één maand geleden

Naast alle antwoorden die al gegeven zijn: In de winter kan je er je voetenzak omheen knopen zodat ie netjes omhoog blijft staan

één maand geleden

Het los klikken van de bumper is echt nog geen seconde werk. Dochter wijst er ook altijd naar. Als ze erin zit, wijst ze aan waar de bumper weer in moet. Zij gebruikt m ook om lekker te hangen.

één maand geleden

Mn peuter vind m fijn. Ze kan dan actief rechtop zitten, als alleen de onderste riempjes vast zitten. Je kan er speelgoed en een flesje of speentje aan vastmaken. Het geeft ook wat bescherming, voor als je iemand aanrijdt en diegene op je kind valt..