14 Reacties

3 jaar geleden

Ik had bij de zeeman boxershorts voor dames gekocht in een maat groter. Maar die heb ik uiteindelijk pas later in kraamtijd aangetrokken. Je wil echt iets wat niet te strak zit (ivm evt hechtinkjes en bloeden) en een kraamverband is best een unit :,-) Dus dikke tip: de mannen-boxershorts van je vent. Dat vond ik de eerste week het fijnst. En erna idd afhankelijk van hoe het gaat met het bloeden en wat je nog nodig hebt aan verband. Dat kan in een week stoppen of pas na 6 weken 🙆🏼‍♀️

3 jaar geleden

Ik heb bij de HEMA de grote (hoge) onderbroeken gekocht. De Zeeman heeft Maddy onderbroeken. Verre van sexy maar zo fijn; zowel tijdens de zwangerschap als er na, en nu nog steeds met regelmaat (9 weken terug bevallen). Ze geven het wat meer stevig gevoel bij mijn buik.

3 jaar geleden

Bij zeeman hebben ze de Maddy's, ook met een kanten hoge bovenkant. Vond die lekkerder zitten dan de normale Maddy onderbroek. Normaal M en van de onderbroek XL die zat het lekkerst, de randen bij m'n lies sneden anders iets. Kraamverband plus hechtingen etc was wel fijn voor groot ondergoed haha

3 jaar geleden

Hier ook de maddy met kant van zeeman! Zwart, zodat het nog wat ‘sexy’ was 😂 en handig voor vlekken. Zat zalig! 👌🏼

3 jaar geleden

Sws die netbroekjes voor direct erna 🙌 En ik heb bij terstal 'normale' onderbroeken een maat te groot besteld. Ook erg prettig! Zeeman en HEMA hebben ook fijne grote onderbroeken.

3 jaar geleden

De eerste dagen had ik gewoon netbroekjes aan. Dsarna seamless boxers vd hema

3 jaar geleden

Reactie op blondie-90

Hier ook de maddy met kant van zeeman! Zwart, zodat het nog wat ‘sexy’ was ...
Idem! Zitten bijna tot aan m'n oksels zo hoog hahaha maar zit best oke! Vriend vind ze ook niet afschuwelijk, en ik draag ze nu tijdens m'n eerste menstruatie ook weer (durf geen tampons of menstruatiecup te gebruiken nog en vloei wel heel erg)

3 jaar geleden

Ik heb gewoon de boxers van mn vriend gedragen. Werkte prima👌🏼

3 jaar geleden

Reactie op CocoNina

Ik heb bij de HEMA de grote (hoge) onderbroeken gekocht. De Zeeman heeft Ma ...
Ik heb ook de Maddy onderbroeken van de Zeeman..met pantermotief...mijn man gaat iedere keer dubbel als ik hem aanheb...😂😂 Maar ze zitten echt zo heerlijk.En daar gaat het om..de sexy vrouw hang ik paar maanden na de bevalling wel weer uit.

3 jaar geleden

Ik heb ook de Maddy onderbroeken van de Zeeman..met pantermotief...mijn man ...
Oh je hebt ze dus wel met leuke printjes! Dat wist ik niet. En inderdaad: sexy komt vanzelf wel weer, eerst maar goed bijkomen :)

3 jaar geleden

Ik had ook de mady van de zeeman! Zaten heeeerlijk haha kwamen lekker hoog over je buik en zat ruimte voor de kraamverbanden. Wel een maat groter dan normaal. Eerlijk, ik werk zelf bij zeeman dus de keus was makkelijk haha! Maar ik verkoop ze enorm veel aan vrouwen die moeten bevallen.

3 jaar geleden

Ik deed alleen de eerste 2,3 dagen kraamverband en vooral in de nacht. En die zijn wel heel.groot, ik droeg boxers van mijn man daarvoor haha. En voor de dagen daarna had ik lekker grote zwarte onderbroeken van Hema en h&m maat L en XL

3 jaar geleden

Reactie op CocoNina

Oh je hebt ze dus wel met leuke printjes! Dat wist ik niet. En inderdaad: s ...
Psies. En mijn man vind het belangrijk dat het lekker zit bij mij.Ik geloof dat ze iedere keer andere hebben.Ik zag nu online deze met panterprint,ook een met stippen maar die was in mijn maat uitverkocht

3 jaar geleden

Boxers van mijn man 🏁