35 Reacties

2 jaar geleden

🙋‍♀️ ik ben nog maar 10 weken onderweg. Maar ik heb ook de hele dag onnoemelijke dorst. Maar niks smaakt😑 🙄 ook heeeel vervelend. Alleen melk en melkproducten smaken normaal, waardoor ik van de week heel erg aan de diarree was🤦 en medicijnen heb gekregen tegen uitdroging omdat ik niks meer binnenhield 🤦😑 nu dus minderen met melk producten..en dan maar drinken wat niet smaakt...

2 jaar geleden

Reactie op Joyce0031

🙋‍♀️ ik ben nog maar 10 weken onderweg. Maar ik heb ook de hele dag onnoem ...
Hoi Joyce, Wat vervelend zeg. In het eerste trimester had ik ook last van dingen die niet smaakten. Hopelijk heb je hier snel minder last van. Sterkte!

2 jaar geleden

Ik ben bijna 33 weken en ik heb sinds 2 weken ook onnoemelijke dorst en dan vooral in melk of cola. Gek word ik er van

2 jaar geleden

Reactie op sonnebloem

Ik ben bijna 33 weken en ik heb sinds 2 weken ook onnoemelijke dorst en dan ...
Hele vervelende kwaal hè! Je zou zeggen, wat maakt het uit om dorst te hebben. Ik zou alles opdrinken. Ik voel ook geen verschil wanneer ik een grote mok met drinken heb gehad. Het is net of loop op dag en nacht op de Sahara, hunkerend naar een druppel water. 😅 Het breekt me echt op en met name in de nachten.

2 jaar geleden

Oh ik heb hier ook al een paar weken zo enorm last van! Ben nu 35+2 Ik drink in de nacht bijna 1,5 liter weg! En dan nog heb ik dorst. En dan moet ik er iedere keer uit in te plassen. Slaap nog geen uur aan elkaar. Ook heeft de gynaecoloog me van de week bloed laten prikken voor de glucose. Eigenlijk alleen om deze reden, want niks anders wijst erop. De waarde was ook prima in orde, dus dat is het niet.

2 jaar geleden

Reactie op Jildau30

Hoi Joyce, Wat vervelend zeg. In het eerste trimester had ik ook last van d ...
Dank je☺️ bij mijn eerste had ik er geen last van. Alleen dingen die ik liever niet wilde eten, zoals kip met bot enzo😅 We gaan t zien of het overgaat..anders..tis voor een goed doel😅

2 jaar geleden

Reactie op Hertje

Oh ik heb hier ook al een paar weken zo enorm last van! Ben nu 35+2 Ik drin ...
Zo vervelend! Het is ook zo lastig om niet te drinken, maar ik probeer er wel om te denken dat ik niet iets van 8 liter drink. Zit denk ik wel op 6 liter op een dag, maar dan houd ik me dus echt in. Fijn dat jij verder ook geen suiker hebt! We zullen het er maar mee moeten doen vrees ik.

2 jaar geleden

Reactie op Joyce0031

Dank je☺️ bij mijn eerste had ik er geen last van. Alleen dingen die ik lie ...
Grappig dat het zo verschillend kan zijn. Dat is zeker waar. Succes! 🤗

2 jaar geleden

Reactie op Jildau30

Hele vervelende kwaal hè! Je zou zeggen, wat maakt het uit om dorst te hebb ...
hahah echt he? Mijn man zei nog wat maakt het uit dat je snachts ook veel drinkt. Uh nou dat ik elk uur moet plassen, m'n lippen kapot scheuren en m'n tong bijna vastgeplakt zit aan mijn gehemelte van de dorst. Het zal er wel bij horen, maar eerlijk: ik vind op het moment zwanger zijn even helemaal niet zo leuk meer door alle kwaaltjes 'die erbij horen'

2 jaar geleden

Reactie op sonnebloem

hahah echt he? Mijn man zei nog wat maakt het uit dat je snachts ook veel d ...
Jaa, het is echt niet te doen. Ik voel me gewoon een junk naar drinken. Het is er de hele dag en nacht, die onstilbare dorst. Inderdaad, leer blijft er van mijn lippen en tong over als ik niks drink. 🤣 Snap ik wel hoor. Vind het nu ook echt pittig worden. Slaap al vanaf het begin niet en nu ben ik blij wanneer ik soms eens een halfuur wegdommel. Nog even volhouden.. 💪🤗

2 jaar geleden

Hoeveel drink je dan op een dag? 3 liter ofzo is echt prima maar meer dan 5 liter is echt gevaarlijk. Verder herken ik het heel erg. En bij mij werd het nog erger toen ik eenmaal was bevallen en bv ging geven. Na elke voeding een hele Dopper leeg gedronken. Reken maar uit!

2 jaar geleden

Oh ik heb dit ook heel erg. (39+4). Mijn man loopt al te zeuren dat ik niet zoveel moet drinken.

2 jaar geleden

Oh ik heb dit ook heel erg. (39+4). Mijn man loopt al te zeuren dat ik niet ...
Vervelend! Je kunt het ook niet weerstaan. Ik denk er zelf wel om dat ik niet nog meer ga drinken, want dan kun je een watervergiftiging krijgen. 😬 Ik heb gelezen dat het lichaam ongeveer 1 liter water per uur aan kan. Succes ook! Nog eventjes..

2 jaar geleden

Wat vervelend zeg!! Ik zat te denken, omdat je ook zoveel zweet, helpt het om een ORS zakje te nemen? Dan worden ook je zouten en andere zuren/mineralen aangevuld, misschien kan je lichaam het vocht dan beter vasthouden? Veel sterkte in ieder geval!!

2 jaar geleden

Hoeveel drink je dan op een dag? 3 liter ofzo is echt prima maar meer dan 5 ...
Ik drink zeker meer dan 3 liter. Zit sowieso wel op 6 liter. Ik weet dat dit niet goed is, maar ik heb ook geen idee hoe ik het anders moet volhouden. Ik houd me nu al in zegmaar. Oh jeetje, dat is ook vervelend geweest zeg.

2 jaar geleden

Reactie op Michellegvr

Wat vervelend zeg!! Ik zat te denken, omdat je ook zoveel zweet, helpt het ...
Bedankt voor je reactie. Ik zweet eigenlijk niet veel. Ik zal je tip even voorleggen bij de vk. Heb morgen weer een controle.

2 jaar geleden

Bij mijn eerste had ik ook onstilbare dorst (7,5 liter in 24 uur) getest op suiker was het niet. Bleek bij mij zwangerschapscholestase. Werd direct ingeleid.

2 jaar geleden

Ik had ook gigantische dorts de laatste weken! Ik had flessen koude grenadine limo in de koelkast staan. Ben toen ook getest op suiker maar niks aan de hand.

2 jaar geleden

Reactie op pioenroos

Bij mijn eerste had ik ook onstilbare dorst (7,5 liter in 24 uur) getest op ...
Oh jakkes, meen je niet. Had je toen ook nog andere klachten?

2 jaar geleden

Ik.had het ook 🙊