18 Reacties

één maand geleden

Ik heb voor onze newborn een voorgemaakte wrap van Najell :) Hierna wil ik een draagzak van Artipoppe gebruiken

één maand geleden

De zak is pas ergonomisch als hij bij jou en je kindje goed past Kwestie van passen dus. De modemerken zou ik wel skippen, die hebben andere prioriteiten dan ergonomie

VRIEND

één maand geleden

Wij hadden de tula free to grow en waren er erg tevreden over. Wij hebben deze in de prenatal of baby dump gepast (en ook andere). Deze zat het fijnste en makkelijk te verstellen als mijn man en ik afwisselde. Via internet bij de prenatal degene gekocht met een leuk printje. Die hebben ze jiet allemaal in de winkel maar dat maakt voor passen niet uit.

één maand geleden

Ik heb er een van sandiia! Super makkelijk in gebruik en zit heel fijn. En ze hebben hele leuke printjes.

één maand geleden

Geen advies voor een zak, maar ik ben klein en tenger en ik doe mijn draagdoek vaak een keer extra naar voor of naar achter en dan pas knopen en na het wassen expres in de droger, dat scheelt ook een boel :)

één maand geleden

Ik vond bij een heel kleintje de marsupi heel fijn Later de meitai van bykay, of de tula ftg Of een draagzak fijn zit is het zo persoonlijk als een jeans, wat voor de één fantastisch zit kan voor de andere geweldig zijn, en andersom

één maand geleden

Ik heb de Neko tai, heel fijn ding. Dragers zijn verder heel persoonlijk, dit moet je uitproberen.

één maand geleden

Artipoppe!

één maand geleden

Reactie op Juul.

Artipoppe!
Om een pasgeboren kindje gaat het, artipoppe is vanaf broekmaat 62/68 (zonder uitzonderingen) dus dat kan niet

één maand geleden

Ergobaby hele fijne draagzak en betaalbaar! Snap echt niet dat mensen 300+ neerleggen voor een draagzak omdat er een printje op staat 🙄 andere zijn net zo goed en misschien nog wel beter en betaalbaar, steek dat geld lekker ergens anders in denk k dan want dat krijg je er nooit voor terug.

één maand geleden

Rookie! Beetje prijzig maar wel waard

één maand geleden

Artipoppe, ik had grote kinderen dus konden er gelijk in hoor. Met kleiner was denk ik ook wel gelukt

één maand geleden

Reactie op Jh0592

Ergobaby hele fijne draagzak en betaalbaar! Snap echt niet dat mensen 300+ ...
Vinted is je best friend in dit geval! En ze verliezen hun waarde ook nauwelijks dus doorverkopen gaat ook heel makkelijk! Maar snap het hoor, niet voor iedereen. Ik heb een relatief goedkope gescoord en ben van plan m door te verkopen als ik m niet meer gebruik :)

één maand geleden

Tula free to grow linen, echt een heerlijke draagzak en super makkelijk in gebruik! Voor buik en rugdragen!

één maand geleden

Ik zou je altijd een consult aanraden. Voor man en mij kwam daar een hele verschillende keuze uit. Wat hem bij hem lekker zat (tula) zat bij mij voor geen meter en andersom. Overigens stellen veel merken dat ze vanaf Newborn kunnen maar dat past in veel gevallen niet goed. Op de Facebook pagina Draagliefde krijg je goed advies. Daar zitten ook een aantal consulenten.

één maand geleden

Reactie op CCCCCCCCC

Artipoppe, ik had grote kinderen dus konden er gelijk in hoor. Met kleiner ...
Had je kinderen die meteen in maat 62/68 zaten? Anders kan het dus niet voor een Newborn. @ ts: wij hadden er 1 van Kokadi.

één maand geleden

Ik kreeg ook van veel mensen de tula als advies maar vond deze vreselijk zitten. Ik ben zelf na een draagconsult uitgekomen op een pure baby love wrap&go. Dat is een halfbuckle. Er is ook klik&go een fullbuckle. Vervolgens heb ik een Kokadi flip gehad (die is er ook vanaf baby) en nu een Neko. Zoveel mensen, zoveel wensen. Ik heb ervoor gekozen een consult te doen en de zak vervolgens via FB of Vinted te kopen. In totaal alsnog goedkoper dan een nieuwe draagzak.

één maand geleden

Reactie op Twinmama90

Had je kinderen die meteen in maat 62/68 zaten? Anders kan het dus niet voo ...
Ja gelijk 62