8 Reacties

4 jaar geleden

Baby is er nog niet dus kan nog niet uit ervaring spreken maar alleen ons plan met je delen. Wij doen er een hoeslakentje in met een hydrofiele doek zodat t matrasje schoner blijft en verder een aangekleed kind. We hebben de joolz essential nest en daar kan baby Dan in gelegd worden mocht het te koud zijn. Evt gewoon een wiegdekentjr eroverheen ipv of samen met die nest.

VRIEND

4 jaar geleden

Hoi hoi! Ik heb ook 'n joolz... Ik doe eerst 'n molton en dan 'n hoeslakentje (gewoon van de Hema) je hebt ze ook van joolz zelf... En bij 't hoofdeind evt een hydrofiele doek. Ik gebuik de jollz essential nest in de bak, ideaal ding, en als het echt koud is daar evt 'n dekentje overheen, maar mijn zoontje heeft het snel warm! Ik heb geen aerosleep in de wagen, dan dek je het anders op, met alleen een hoeslaken van aerosleep zelf.

VRIEND

4 jaar geleden

Reactie op Kim 1985

Hoi hoi! Ik heb ook 'n joolz... Ik doe eerst 'n molton en dan 'n hoeslakent ...
Hier zie je het een beetje...

4 jaar geleden

Wij hebben ook een Joolz. Onze dochter is in 2018 geboren in de winter, toen was het een stuk kouder dan nu. Ik had altijd een molton hoeslaken, daarover een gewone hoeslaken. Volgens mij alles van de Hema. En bovenin een hydrofiele doek. Deze verving ik iedere dag, de hoeslakens eens per week, tenzij ze vies waren. Dit had ik allemaal al in huis, omdat dit hetzelfde formaat heeft van het wiegje. Wanneer we op pad gingen, warmde ik de bak altijd even voor met een kruik. Verder gebruikte ik een dekentje en een lakentje om mijn dochter warm te houden. En dan nog het dekje van de bak er over heen. Dit was altijd wel voldoende.

4 jaar geleden

Wij gebruiken de hoeslaken van de cosleeper met een hydrofiele doek voor het matras. Daarnaast heeft mijn moeder een dekentje en lakentje gemaakt voor de kinderwagen, deze is alleen niet heel dik dus we gebruiken ook altijd nog een voetenzak van jollein.

4 jaar geleden

Molton (3 voor 8 euro van de Primark, Vierkant) Hoeslaken (wieghoes jersey van IKEA 2 voor 7 euro Hydrofiele doek dubbel op borsthoogte laten starten. Dan een wieglakentje met een wiegdeken. Ik heb 4 lakentjes, 3 dekens, 6 moltons en 4 hoeslakentjes. Ik had altijd 2 setjes in gebruik omdat mijn wieg dezelfde maten heeft. De moltons gebruik ik nu ook in het ledikantje. Mijn zoontje heeft welgeteld 4 keer meer dan een paar druppels gespuugd dus ik kon makkelijk de week door met 1 setje. Nu met sabbelen en kwijlen bijna elke dag een schoon lakentje. De hydrofiele doek verwisselde ik als er spuug op zat. Ik heb een Day 1.

4 jaar geleden

Zit in den kinderwagen ook een matrasje normaal of is dit niet nodig? In mijn kinderwagen zit geen matras

4 jaar geleden

Maak t matrasje op als een wiegje. Verder heb ik eigenlijk vanaf t begin skipakjes (of iets warmere onesies) gebruikt: dekentjes werden afgetrapt en mutsjes zorgden voor enorme huilpartijen. Capuchons worden wel geaccepteerd