8 Reacties

vor 4 Jahren

Dat is al een weekje zo. Heel vervelend maar goed voor het beschermen van de verloskundigen.

vor 4 Jahren

Jep, hier ook 馃槳 geen 20 weken echo voor papa. Wel zijn er bel/skype/facetime mogelijkheden toegestaan.

vor 4 Jahren

Ik zit er persoonlijk niets mee in.. mijn man was erbij op de allereerste echo en sindsdien ga ik alleen 馃槉 ben 34 weken nu, heb hem er nog niet bij gemist hoor 馃檲 De bevalling da's een ander verhaal... bij een keizersnede mag de partner er al niet meer bij zijn. Bij een natuurlijke bevalling gelukkig wel nog maar dan moet die erna meteen naar huis.. dat vind ik persoonlijk 100 keer erger dan een echo..

vor 4 Jahren

Reactie op Katrien89-24

Ik zit er persoonlijk niets mee in.. mijn man was erbij op de allereerste e ...
Dat is dan voor iedereen verschillend. Mijn partner wilt heel graag betrokken zijn en zijn 1e kindje met de 11 wkn echo graag zien. Voor ons is dit een heel bijzonder moment en baal dat ik dit niet met hem kan delen.

vor 4 Jahren

Ik vind de 20 weken echo nog wel het ergste 馃槶馃檲

vor 4 Jahren

Ik heb van de week ook dat bericht gekregen van de verloskundige. Ik snap het wel dat het is om hun te beschermen, maar toch baal ik er ook erorm van. Ik heb over twee weken de eerste echo en bij de vorige zwangerschap kreeg ik bij de tweede echo te horen dat het hartje niet meer klopten. Stel je voor dat dat weer gebeurd en dan is mijn partner er niet bij, dat zou ik echt verschrikkelijk vinden. Daarbij hadden we ook als het wel allemaal goed gaat dit natuurlijk samen mee willen maken. Ik hoop maar dat deze maatregelen niet te lang duren.

vor 4 Jahren

Ik krijg dinsdag een groeiecho, ik ben dan 26+4 weken. Mijn man is nog met alle echo鈥檚 mee geweest. Ik heb gevraagd of hij dinsdag ook mee mag en het mag馃槂馃憤馃徎!

vor 4 Jahren

Hoi allemaal! Ik snap jullie zorgen. Aangezien het zo'n belangrijk en actueel onderwerp is, hebben we een aantal topics over Corona aangemaakt. Om wildgroei aan topics te voorkomen, willen we je vragen om zoveel mogelijk binnen deze topics te discussi毛ren en geen eigen topics hierover aan te maken. Jullie kunnen meepraten in onderstaand topic. Corona en verloskundige zorg: https://community.24baby.nl/forum/zwanger/aanpassing-verloskundigezorg-ivm-corona-herkenbaar-PKMVJp Om het overzicht te bewaren, zal ik dit topic sluiten. Groetjes #modmom