8 Reacties

4 jaar geleden

Ik vind het ook erg lastig en ben er vooral verdrietig over. Mijn vriend gaat er iets anders mee om en is vooral boos. Aankomende donderdag de 1e echo (8 wkn), en na onze eerdere miskraam sowieso extra spannend .. 😔

4 jaar geleden

Elke zwangere heeft hiermee te maken. Bij mij zijn alle afspraken afgezegd ook onze 3D echo. Krijg bij 24weken volgende dus een telefonische consult en meer niet. Het is vervelend maar is niet anders, het gaat hier om de veiligheid van jou/je partner/ je kindje en de verloskundige. Ik ken namelijk een hoogzwangere die de Corona virus heeft en het kindje moet nu gehaald worden. Zodra ze bevallen is krijgt ze voorlopig het kindje niet te zien tot zij Corona vrij is. Dan denk ik liever dan maar niet naar de afspraken dan dat je dit moet meemaken.

4 jaar geleden

Ik snap dat het niet leuk is en je er van baalt. Bekijk het in groter perspectief er zijn nu vele ergere dingen aan de hand dan niet met 2 personen naar een echo gaan er gaan mensen dood aan dit virus. Film je afspraak dan kun je het zo vaak terug kijken als je wil. Elk nadeel heeft zijn voordeel.

4 jaar geleden

De controles zijn jammer dat de partner niet mee mag.. maar ik vind het erger voor de mensen die nu moeten bevallen waarvan de partner er niet bij mag zijn omdat hij/zij ziek is.. dat is echt mijn grootste nachtmerrie 😨

4 jaar geleden

Ik baal Er niet van ofzo. Zelf in de zorg en zie in dat t nodig is voor veiligheid. Ik zou er wel heel erg van balen (lees: dood gaan) als mijn vriend niet bij de geboorte mag zijn. Plus de beperkingen in kraamzorg/VK. Ik vind het niet erg om kraamvisite en alles uit te stellen, maar het is mijn eerste en vind het heel spannend. Ben bang om dingen fout te doen en er alleen voor te staan. Dat is niet bevorderlijk voor een bevalling natuurlijk..

4 jaar geleden

Ik vind het ook lastig hoor! Ik moet alleen naar de 20wekenecho, en het idee dat ik mogelijk slecht nieuws krijg en ik dat op dat moment in m'n eentje moet opvangen vind ik best beangstigend. Hoe goed we allemaal ook snappen dat het nodig is, dat gevoel mag er best zijn. Je hebt je je zwangerschap anders voorgesteld en het is een proces (voor de een makkelijker dan voor de ander) waar je doorheen moet om dit te kunnen accepteren.

4 jaar geleden

Snap dat het super zwaar is, het is spannend en dat wil je samen doen! Is het misschien een idee om hem te videobellen tijdens de echo? Dan is ie er toch een beetje bij. Wel even VK vragen of die het goed vindt natuurlijk, maar die snapt het misschien wel!

4 jaar geleden

Hoi allemaal! Ik snap jullie zorgen. Aangezien het zo'n belangrijk en actueel onderwerp is, hebben we een aantal topics over Corona aangemaakt. Om wildgroei aan topics te voorkomen, willen we je vragen om zoveel mogelijk binnen deze topics te discussiëren en geen eigen topics hierover aan te maken. Jullie kunnen meepraten in onderstaand topic. Corona en verloskundige zorg: https://community.24baby.nl/forum/zwanger/aanpassing-verloskundigezorg-ivm-corona-herkenbaar-PKMVJp Om het overzicht te bewaren, zal ik dit topic sluiten. Groetjes #modmom