71 Reacties

2 jaar geleden

Ik was 19 weken toen ik een lichte kriebel voelde. Met 22,5 week kon mijn man met zijn hand ook de schopjes voelen. Heel bijzonder! P s. Mijn placenta lag ook voor.

2 jaar geleden

Met 18 weken voelde ik kleine plopjes, vanaf een week of 21 kon je het soms ook zien

2 jaar geleden

Vanaf 22 weken voelde ik het echt goed!

2 jaar geleden

Ik voelde het vanaf 18 weken, maar van de buitenkant heb ik het nooit kunnen zien en mijn man ook nooit kunnen voelen helaas. Mijn bmi was wel 32, dat scheelt misschien. Ik ben nu weer zwanger en hoop echt dat de placenta nu achter ligt..

2 jaar geleden

Vanaf 18 weken voelde ik echt hele duidelijke schopjes, daarvoor niks (dus nooit een fase gehad van kriebels of plopjes of wat dan ook). Ben nu 20+4 en ik kan het volgens mij van buitenaf ook voelen, maar het is mijn man nog niet gelukt omdat de schopjes zo willekeurig zijn getimed haha

2 jaar geleden

Ik vanaf 19 weken en mijn vriend kon het toen ook voelen. Wel meer aan de zijkant van m’n buik waar m’n placenta net niet meer zat.

2 jaar geleden

Ik voel het sinds 18weken,precies kleine duwtjes en schopjes nu 21weken en de kriebeltjes heb ik nooit gevoeld, mijn vriend kan de schopjes ook nog niet voelen maar heb wel de indruk dat ze nu al wat duidelijker worden dus hopelijk voelt hij ze binnenkort 🥰

2 jaar geleden

Mijn placenta ligt ook voor.. voelde het na de 20 weken pas geloof ik..wist ook niet zo goed wist ik moest voelen aangezien dit mn 1e zwangerschap is😛

2 jaar geleden

Mijn placenta ligt ook voor en ik voelde het al met 16 weken ongeveer! Heel verschillend dus bij iedereen. Eergisteren was hij zo hard aan het schoppen dat ik het zelf met mijn hand voelde!

2 jaar geleden

Toevallig laatst ook een topic over geopend haha! Hier voelde ik de eerste schopjes rond 21 weken. Rond 23 weken kon ik het ook filmen met de flitsstand aan. Mijn vriend heeft het vorige week gevoeld 24/25 weken. Wel heel zachtjes terwijl het voor mij dan vrij hard voelt 😅. Hij trapte dan ook op zijn hardste toevallig. Je moet dan net geluk hebben. Ik voel hem hier ook sinds vorige week boven/naast mijn navel (dus door de placenta heen).

2 jaar geleden

Mijn placenta lag ook voor!! Ik kon hem alleen in de avond voelen als ik plat ging liggen! Dan had meneer feest maar verder weinig contact!! Uiteindelijk is hij omdat ik hem helemaal niet meer voelde gehaald met 39.3 weken! Ik vond het zelf wel oké! Had een goed gevoel maar hoe verder ik kwam hoe spannender ik het vond! Had vaak even een extra ecg controle !

2 jaar geleden

12 weken en bij 19 weken aan de buitenkant

2 jaar geleden

Beide placenta's voor. Ik kon ze vanaf precies 18 wk voelen. Liggend op mijn rug met mijn handen op mijn blote buik en dan maar afwachten. De info komt dan van binnenuit en van buitenaf en de combi maakte dat ik ze kon voelen. Achteraf paar dagen eerder ook al wat gevoeld, maar toen twijfelde ik nog. Nu ruim 21 wk en ik voel ze steeds vaker spontaan zo van binnenuit. Beweging heb ik nog niet gezien. Terwijl ze heel beweeglijk zijn, is op iedere echo het geval. En wat ik grappig en tegelijkertijd onprettig vind, is dat ze bij bukken nu echt gaan protesteren.

2 jaar geleden

Ook placenta voor. Met 17 weken voelde ik plopjes. Vanaf +/- 21 weken ook aan de buitenkant en kon mijn man ook schopjes voelen

2 jaar geleden

Vanaf 18 weken voelde ik gekriebel. Met 21+4 kon m'n man het ook voelen aan de buitenkant. M'n placenta ligt ook aan de voorkant.

2 jaar geleden

Ik heb 2x de placenta voor gehad. Beide zwangerschappen pasta 20 weken wat gevoeld. En nooit superveel gevoeld, vond dat zo jammer. Hoop dat het dit keer anders is

2 jaar geleden

Pasta = pas na 🙈

2 jaar geleden

Hier ook placenta aan de voorkant. Rond 17 weken voor het eerst gevoeld, een soort “plopjes”, echt heel licht. Pas rond 24 weken kon mijn man iets voelen maar ook dat heel licht. Ben nu 30 weken en hij voelt het nog steeds niet altijd, en ik de ene dag ook meer dan de andere.

2 jaar geleden

20/21 weken ongeveer. Bij 24 weken ook aan de buitenkant te voelen 🤩

2 jaar geleden

Ik was 15 weken en een aantal dagen, inmiddels is ze er al bijna😇