10 Reacties

4 jaar geleden

Draag vanaf week 14 positiebroeken en draag inmiddels ook positie shirts. Heb eigenlijk alleen maar kleding van de h&m.

4 jaar geleden

Ik paste met 13 weken m’n normale broeken niet meer, vooral in de avond had ik echt een buikje en deed de knoop en band van m’n normale broeken echt pijn aan mijn buik dus toen overgegaan naar de positiebroeken. Ik heb ze bij de H&M gekocht omdat ze daar best goedkoop zijn. Later in mijn zwangerschap heb ik in de sale nog wel veel kleding van Noppies en Mamalicious gekocht (jurkjes, leggings, rokjes, shirtjes en nog een broek). Maar mijn “eerste” positie items waren gewoon van de H&M.

4 jaar geleden

Ik draag vanaf week 6 al zwangerschapsbroeken. Ik heb van mijn zelf al een redelijk dikke pudding/boeddha buik hahaha en ik merkte dat mijn buik strakker begon te worden. En dan is het toch wel iets fijner om een zwangerschapsbroek aan te trekken met een band want die ondersteunt dan je buik. Toen mijn buik iets minder straks stond met week 8 kon ik voor 1 week weer even mijn gewone joggingbroek aan. Maar daarna hop gelijk weer die andere broeken en sindsdien loop ik in niks anders. Het zit zo veel lekkerder. En daarnaast heb ook nog een paar shirtjes gekocht die mee rekken en waarbij je een mooie ronde buik ziet. Je kan kijken bij prenatal, h&m of gewoon even googelen je hebt zo veel sites. Suc6

4 jaar geleden

Ik heb gisteren een legging gekocht gewoon bij de action en die zit heerlijk ! Misschien een tip voor anderen 😊 ( die van mij lag naast de thermoleggings en heeft verschillende patronen/ zigzag strepen / luipaard print enz.

4 jaar geleden

Bedoel ook waar je dus uit kunt kiezen 😂

4 jaar geleden

Vanaf week 15 aan de broeken gegaan. Mijn normale broeken begonnen te knellen. Ben nu 23 weken en zo blij met die broeken. Heb ze via bonprix besteld. Truien en shirts nog niet nodig. Het valt voor de buitenwereld niet echt op dat ik zwanger ben omdat ik aan de stevige kant ben en mijn kleding altijd al iets wijder draag

4 jaar geleden

Ben 7 weken en pas nu al niet meer in mijn gewone broeken. Heb bij H&M een leuke skinny positiejeans besteld Zit heerlijk! Je kan er ook kiezen of je het stuk stof over je buik tot halverwege je buik wil of tot bovenaan.

4 jaar geleden

Spijkerbroeken vind ik het fijnst van mamalicious. Ik had van mijn 1e zwangerschap nog 2 shirt en 2 jurkjes van de Hema, die pillen nu heel erg. Valt wat tegen. De Lidl heeft goedkope positie kleding, daar heb ik een flinke bestelling gedaan. Ik vind het heel fijn spul! Van de Bonprix heb ik een winterjas die straks oom als draagjas te gebruiken is, ben ik ook erg tevreden over.

4 jaar geleden

In de sale bij mamalicious. Twee broeken aangeschaft 👍 Zitten heerlijk. Ben er zo blij mee 😊

4 jaar geleden

Ik ben met 8 weken begonnen. Ondertussen wat leuke dingen gekocht van Fragile 🇧🇪: duur, maar zooo mooi en zit zoooo lekker. Ik verkoop ze hierna wel gewoon weer door. Verder heel veel gekregen van collega’s en paar leuke shirts met lange mouwen bij H&M. Jas koop ik niet. Zal, gebaseerd op mijn vorige zwangerschappen, niet nodig zijn tot de laatste paar weken of zo en dan heb ik nog ergens een wollen jas hangen met een dubbele rits die nog zal passen. Wel een waarschuwing ⚠️: koop niet de panty’s van H&M. Staat hier ergens zelfs een heel topic over. Zonde van je geld. Snijden in je liezen. Echt heel vervelend.