5 Reacties
4 jaar geleden
Geitenkazen die door de horeca in gerechten worden verwerkt zijn eigenlijk altijd wel gepasteuriseerd (dat is goedkoper en handiger met bewaren). Rauwmelkse verse geitenkazen zijn dikwijls wat exclusiever en veel duurder, dus daar wordt sowieso minder mee gekookt.
Zou er zelf niet van wakker liggen iig;) Je zou ze eventueel nog kunnen bellen, mocht het je dwars blijven zitten. Ik zou het geen gekke vraag vinden.
4 jaar geleden
Oh ik ben net zoals jij 😂👌🏻 Dit weekend uiensoep gegeten waar alcohol in zat. Hele weekend van in de rats gezeten. Mijn verloskundige gebeld en die zei ook dat het echt geen kwaad kan (net zoals alle vrouwen op dit forum). Geitenkaas is in 99% van de gevallen gepasteuriseerd. En zeker een lauwwarme quiche zou ik me niet druk om maken. Daarnaast kun je het niet meer ongedaan maken en de stress die je nu hebt is slechter dan de hele kleine kans dat het toch van rauwe melk was (en dan nog zeer kleine kans dat er iets schadelijks in zou zitten).
4 jaar geleden
Thanks voor jullie reacties! Ja ik ben heel netjes en voorzichtig met eten, en dit at ik gewoon weg dat ik daarna dacht: maar wacht… shit! Ik zal mijn zorgen proberen opzij te zetten want het is idd nu al gebeurd en geitenkaas staat niet als grootste risico kaas aangeschreven dus adem in, adem uit denk ik dan maar. Al is dat heel vaak, in mijn geval, makkelijker gezegd dan gedaan… :-)
















