11 Reacties
VRIEND
6 jaar geleden
Reactie op Balouke91
In de zwangerhap staat dat je Parmezaan ook niet mag als het van rauwmelkse ...
Ja, ik had het nog even nagezocht, het schijnt dat het voedingscentrum de richtlijn in 2018 heeft veranderd. Dus heel recentelijk, maar waarschijnlijk gaat het dan om een miniem risico.
6 jaar geleden
Nou ja ik ben niet ziek geworden tot nu toe. Morgen weer naar de gynaecoloog dus dan zal ik het nog wel even melden. Jullie berichtjes stellen je wel wat geruster!
6 jaar geleden
Ik zou mij niet teveel zorgen maken zolang je zelf niet ziek wordt. Voor hetzelfde geld was de kaas niet besmet met listeria.
Je neemt een risico met rauwe producten, het is niet direct zo gevaarlijk als bijv. roken of alcohol.
6 jaar geleden
Hoi hoi, ik heb vanavond in Frankrijk een pizza op met rauwe ham en reblonchonkaas. Uiteraard was het in de oven gebakken (dunne bodem). Kan dat kwaad?
6 jaar geleden
Reactie op Krizz
Als alles meegegaan is in de oven, is er niks ad hand. Alles wordt zo verhi ...
Oké dank je wel! Ook als het een heeele dunne bodem is (super krokant geworden), weet daardoor niet hoe lang het in de oven heeft gezeten














