34 Reacties

2 jaar geleden

Je kindje moet daar ook in , in de auto he?

2 jaar geleden

Ik gebruik de reiswieg amper, maar bij zo’n wagen kan je die reiswieg wel omzetten tot buggy. Ale als je snapt wat ik bedoel 🤣 dan kunnen ze er later in als ze groter zijn
Wij gebruiken de wiegbak zelf heel veel bijv. Tijdens het winkelen, uit eten gaan, wandelen, op bezoek gaan. Ook de eerste weken sliep hij veel beneden in de kinderwagen zodat hij toch dichtbij was. Een baby mag max 2 uur in een maxi cosi zitten en word ook afgeraden om slaapjes in te doen hij is ergonomisch niet geschikt als stoeltje alleen om je kindje veilig in te vervoeren.

2 jaar geleden

Je kindje moet daar ook in , in de auto he?
Ze heeft het niet over de autostoel, maar over de kinderwagenwieg. @TS, wij hebben om die reden een kinderwagenwieg op Marktplaats gekocht. Als er sneeuw ligt, snap ik dat je niet naar buiten gaat. Het is wel heel fijn om even te gaan wandelen en je kan een kruikje in de wieg leggen.

2 jaar geleden

Ze heeft het niet over de autostoel, maar over de kinderwagenwieg. @TS, wi ...
Oooo hihi my bad 🙈

2 jaar geleden

Ik heb 'm ook veel gebruikt. Naar vrienden, opa en oma, speeltuin net oudste dochter, wandelen, tijdens buurtfeest, bij familie...je kind moet dan toch altijd ergens liggen. Liefst plat. Hoeft idd niet veel te kosten. Wij hebben een Stella set van Maxi Cosi, iets ouder model maar wel fijn en mooi.

2 jaar geleden

Een baby moet sws de eerste maanden liggen en "mag" niet in de zitstand. En het zit er standaard bij toch? Je bouwt namelijk die wagen van wieg naar zit stand om. En ze liggen er meestal wel een tijdje in dus waarom niet?

2 jaar geleden

Je kindje moet daar ook in , in de auto he?
In de auto zit het in de maxi cosi niet in je reiswieg

2 jaar geleden

Oonze oudste was ook een winterbaby, maar evengoed veel gebruikt. Kleine wandelingetjes (o.a. naar kdv) maar ook in slaap wandelen in de kamer of even in laten slapen bij opa en oma. Ik heb het ook een beetje gezien als investering, want niet alleen voor de eerste bedoeld, maar in ons geval ook voorbde 2e en 3e. Onze 2e was een zomerbaby en is in de reiswieg ook wel mee de tuin in gegaan

2 jaar geleden

Wij hadden ook een winterbaby maar hebben de reiswieg 5 maanden lang elke dag gebruikt. Zeker tijdens het verlof gingen we elke dag wel even wandelen (ja ook toen het sneeuwde. Kruikje in de wieg en gaan!). Het lijkt me heel lastig om hem niet te hebben, want als slaapjes thuis niet lukten gingen we lekker wandelen zodat de baby onderweg kon slapen.

2 jaar geleden

Wij hebben de reiswieg veel gebruikt de eerste maanden. Niet alleen voor de wandelingen maar toen hij nog niet helemaal in z’n bedje wilde slapen met zijn dutjes wat een kinderwagen een uitkomst om hem in slaap te krijgen

2 jaar geleden

Wij hebben de reiswieg ontzettend veel gebruikt. Met bijna 7 maanden (september-maart) moesten we helaas over naar het zitje van de kinderwagen, maar dat was puur omdat mijn zoon toen écht niet meer in de reiswieg paste. De eerste maanden deed hij overdag al zijn slaapjes in de reiswieg. Ook op de opvang sliep hij daar buiten in. Daarnaast super veel gewandeld (ja, ook in de winter!). Onmisbaar!

2 jaar geleden

Wandelen met je kleintje is juist zo fijn, als slapen niet lekker gaat of om zelf even te luchten 😅 Je wil toch niet alleen maar binnen zitten? Winter maakt dan echt niet uit, die frisse lucht is juist goed voor je kleintje. Zolang je je baby maar warm aankleed!! Ons tweede zoontje is van januari dit jaar en was dus een week of 5 toen er zoveel sneeuw lag. Hij sliep heerlijk met al dat gehobbel over de sneeuw!

2 jaar geleden

Wij hebben die reiswieg heel weinig gebruikt.. aangezien onze kleine het niks vond. Wij deden de autostoel van cybex in de ligstand, en daar mogen ze veel langer dan 2 uurtjes in

2 jaar geleden

Ik heb het niet eens gekocht bij de tweede ..De eerste maand amper buiten geweest. Voor mij was het onzin om een reiswieg aan te schaffen voor die paar maanden dat ze er in liggen. En daarbij heb ik een draagzak die ik veel meer gebruik. En als ik naar buiten ga met de auto zit ze in een maxicosi. ( en ja idd, niet te lang) Voor mijn dochtertje gebruik ik nu sinds kort de half zit lig stand en dat vind ze leuk en ze kan al bijna zitten. (Zij is van 21/4)

2 jaar geleden

Zou niet zonder kunnen!!

2 jaar geleden

Onze baby kon zich in het begin wat lastiger warm houden. Daardoor de eerste 5 dagen van de kraamweek al in de reiswieg geslapen met kruikjes. En zoals anderen al aangeven; als we ergens naar toe gingen en de kleine moest slapen, deed ie dat ik de reiswieg. Echt heel veel gebruikt!

2 jaar geleden

Tsja... Het is maar net wat je handig vind en wat je veel gebruikt. Wij gebruiken de wandelwagen pas sinds ze in de stoel kan. De bak vond ze al heel snel niet leuk (vanaf een maand of 2-3) omdat ze dan niet zo goed kon kijken. Draagdoek/draagzak vond ze veel fijner. Bovendien heeft ze nooit geslapen in de wandelwagen, maar in de draagdoek was ze gelijk weg. En, wij vonden de draagdoek ook veel fijner, je hebt dan veel meer vrijheid (wandelen op niet verharde paden enzo). Maar, als je boodschappen wil doen is een wagen wel een heel handig, dan kun je dingen onderin leggen. Ik zou me d'r niet prettig bij voelen om een newborn in een (platliggende) stoel te leggen, toch wat minder geborgen

2 jaar geleden

Ja ik vind het een must kleine kan er benefen in slapen of als je op visite bent. Mijn kinderen vonden lexikant te groot hebben eerste 2 weken alleen in de wagenbak geslapen

2 jaar geleden

Ik vind het zeker een must. Onze dochter is ook van december en ik vond het juist heerlijk om toen te gaan wandelen, in die reiswieg kan je ze ook goed warm inpakken en ze sliep er dan heerlijk in! Ik weet verder weinig van buggy’s maar zag dat bijv. de Joolz Aer ook een reiswieg erbij heeft. Dan zou je die altijd nog bij kunnen kopen zodat je beide hebt.