12 Reacties

4 jaar geleden

Waarom zou dat niet kunnen?

4 jaar geleden

Waarom zou dat niet kunnen?
i.v.m. met rauwe eieren?

4 jaar geleden

i.v.m. met rauwe eieren?
Het gaat toch de oven in?

4 jaar geleden

Meestal worden die dingen die ze in de winkel verkopen ( ook in een bakkerij) gemaakt met eieren uit een pak en die zij eerst verhit geweest dus dat lijkt me geen probleem. En anders is de kans echt heeeel klein dat er salmonella bij zit dus zou proberen je niet te druk te maken

4 jaar geleden

Als je er zelf ziek van wordt direct de dokter bellen en aangeven dat je zwanger bent.

4 jaar geleden

Als je met rijsttaart rijstevlaai bedoelt, kan het geen kwaad. Er gaat eiwit door de rijst, maar die wordt vervolgens gebakken. Geen rauw ei in rijstevlaai. Wat rijsttaart is weet ik niet, maar ik vermoed hetzelfde 😉

4 jaar geleden

i.v.m. met rauwe eieren?
Je bakt het toch?

4 jaar geleden

Zou niet weten waarom dit kwaad zou kunnen...

4 jaar geleden

Ik ben bakker… mag je gerust eten…

4 jaar geleden

Reactie op rianne123456

Meestal worden die dingen die ze in de winkel verkopen ( ook in een bakkeri ...
We zijn trouwens verplicht om alles te verhitten als bakker, zelfs in chocolademousse, bavarois etc etc alles is verhit niets is rauw…

4 jaar geleden

Ik zou me er niet al te druk om maken! De kans dat je er salmonella van zou krijgen is niet groot. Zo heb ik nog eens een keer onbewust het deeg staan eten van de cupcakes die we aan het bakken waren. Het is, vooral in het begin, echt even overal bewust van worden dat je niet alles aan eten maar direct in je mond kan stoppen 😂

9 maanden geleden

Het jij