54 Reacties

VRIEND

2 jaar geleden

Hoezo niet? Prima toch! Mooi behang ook!

2 jaar geleden

Fantastisch! 🤎

2 jaar geleden

Natuurlijk kan dit! Heel mooi

2 jaar geleden

Leuk! Vind het juist neutraal, mooi 😍

2 jaar geleden

Super leuk toch. En het gaat er toch ook om wat je zelf mooi en leuk vindt. Wij maken een babykamer met een jungle thema met een donkergroene en zandkleurige muren voor een meisje, want dat vinden wij zelf erg leuk.

2 jaar geleden

Super!!!

2 jaar geleden

Wij krijgen ook een jongetje en hebben een hele muur roestbruin geverfd. Kamer krijgt verder een 'jungle' thema met zwarte meubels 😊

2 jaar geleden

Super mooi behang! Kan zeker voor een jongen, juist stoer😍

2 jaar geleden

Ik vind het vrij neutraal, heel mooi! Persoonlijk zou ik dan wel de accessoires/accenten een tikje donkerder en koeler van kleur doen, beetje meer zoals de rand op jouw foto. Geeft dan een iets stoerdere look. Maar dat is smaak 🤷🏻‍♀️

2 jaar geleden

Ja hoor! Wij hebben ook roesbruin op de muur. Daarbij hebben we koper en bruine dekentjes/aankleedkussen. Voor een jongen!

2 jaar geleden

Oeps ik ben de enigste denk ik maar ik vind het wel echt een meisjes kleur 🙈. Misschien scheelt het ook als het meer richting bruin is dan oranje/rood, en welke meubels erin komen en hoe ‘stoer’ je het verder aankleed.

2 jaar geleden

De maatschappij is enorm aan het veranderen en (muv roze en babyblauw misschien) kleuren zijn steeds meer uniseks!!! Dus juist hartstikke hip dat je gewoon kiest wat je mooi vindt, onafhankelijk van geslacht. Laat de ouderwetsere mensen een poepie ruiken!!

2 jaar geleden

Waarom zou het niet kunnen!? Kan perfect voor jongen en meisje, heel mooi!

2 jaar geleden

Wat een mooi behang! Gewoon lekker doen hoor Babykamer bij ons heeft een zandkleurige behang, met houten meubels en beige tapijt. Geeft een warme sfeer vind ik Maar jouw behang.... super mooi!

2 jaar geleden

Prachtig! Vooral doen! Mijn meisjesbabykamer is helemaal donkerblauw, omdat ik nu eenmaal als een blok gevallen was voor prachtig donkerblauw behang.

2 jaar geleden

Prachtig behang!! Als ik het alleen zo bekijk vindk het voor de 2 perfect kunnen! Het is meer hoe je de kamer verder inricht denk ik. ga je bv naar goud en roze voor de details is wat meer girly maar werk je met donkerbruin ofzo kan dit wat meer jongen gericht zijn...

2 jaar geleden

Jaa top behang. Ga de kamer van m’n zoon ook roestbruin met crème maken. Z’n babykamer was blauw met wit.

2 jaar geleden

Super mooi! Die van ons is teddy kleur met roest accessoires en beige aankleding. Love it 👶🏽😍

2 jaar geleden

Zeker kan dat. Wij hebben groen voor een meisje.

2 jaar geleden

Tuurlijk kan dat, heel erg leuk trwns! Wij hebben ook deze kleurtjes gebruikt ☺️… klamboe ook in die kleur…