8 Reacties

4 jaar geleden

Zegt je partner er niks van? Want dan zou ik het tegen m'n partner zeggen. Ik vind het makkelijker om tegen m'n eigen ouders iets te zeggen, dan tegen m'n schoonouders. En m'n partner dus ook.

4 jaar geleden

Je kan gewoon duidelijk aangeven dat je het niet fijn vindt. Vragen of het voorlopig mogelijk is dat als jij er bent hij misschien buiten rookt en dat je anders thuis blijft. Heel redelijk lijkt mij!

4 jaar geleden

Reactie op SRP | Moderator

Zegt je partner er niks van? Want dan zou ik het tegen m'n partner zeggen. ...
Ja dat heb ik dus ook. Mijn partner is er niet altijd bij als ik naar mijn schoonouders ga, omdat hij aan het werk is. Tegen je eigen ouders zeggen is inderdaad een ander verhaal. En ik vind het lastig, omdat het bij hun thuis is.

4 jaar geleden

Je kan gewoon duidelijk aangeven dat je het niet fijn vindt. Vragen of het ...
Ja daar heb je ook wel gelijk in en ik denk ook wel dat hij het goed oppakt als ik zo eerlijk ben om dat te vragen, maar het blijft een dingetje... Ik ga het toch overwegen. Volgende week ga ik weer bij ze eten, misschien kan ik voorstellen dat ze bij mij komen omdat ik het roken vervelend vind of dat hij anders buiten gaat roken als ze wel willen dat ik naar hun toe kom. Zoiets?

4 jaar geleden

Reactie op Cynthia93

Ja daar heb je ook wel gelijk in en ik denk ook wel dat hij het goed oppakt ...
Dat is inderdaad een goede. Zo neem je het vragen om iets te veranderen in eigen huis weg op een prettige manier! Ik zou zeggen bespreek het met je man en dan komen jullie er vast samen uit!!

4 jaar geleden

Dat is inderdaad een goede. Zo neem je het vragen om iets te veranderen in ...
Ga ik doen! Dank jullie wel voor het meedenken☺️

4 jaar geleden

Misschien vragen of hij onder afzuigkap kan roken dan hoeft hij in ieder geval niet naar buiten.

4 jaar geleden

Je moet ook zo denken, vroeger was het ook niet schadelijk, als het nou dagelijks gebeurt is het een ander verhaal, dit is niet zo erg, als je nou in een rookruimte gaat zitten, ja dat zou ik niet doen zeg maar😉