3 Reacties

4 jaar geleden

Naar de gyne is inderdaad de juiste reactie, maar dit hoeft zeker geen slecht teken te zijn. Bij ons is dit ook zo door een poliepje. Kan verschillende redenen hebben. De gyne bij ons gaf aan ons niet onmiddellijk zorgen hoeven te maken als er geen 'zware' buikkrampen waren, maar het zeker wel steeds te laten nakijken.

4 jaar geleden

Ik heb dit ook, wel sinds week 27. 2 x gehad en vanmorgen wakker geworden en het zit er weer. Ben voor controles bij de gynaecoloog geweest en er zijn diverse onderzoeken gedaan maar was niks te vinden, als het echt gaat vloeien moet ik weer bellen maar voor een beetje verlies niet. Als dit de eerste keer is zou ik zeker wel even bellen! Kunnen beter wat extra onderzoekjes doen om uit te sluiten dat er niks is en dat het met de kleine goed gaat. Schijnt vaker voor te komen en vaak is er niks aan de hand maar laat het altijd even controleren! Succes!

4 jaar geleden

Reactie op SandraW2020

Ik heb dit ook, wel sinds week 27. 2 x gehad en vanmorgen wakker geworden e ...
Had idd gebeld en ze dacht aan een bloedvaatje die geknapt is in de baarmoedermond het is nu ook ver weg en had geen buikpijn als ik het weer krijg ga ik voor meer onderzoek vragen bedankr.