22 Reacties

4 jaar geleden

Op de rug wordt helaas sterk afraden, omdat je daarmee een belangrijk bloedvat afknelt. Ik slaap voornamelijk op mijn zij, maar heb daarbij erg veel pijn in mijn bekken... Maar op je linkerzij schijnt het beste te zijn voor de kleine.

4 jaar geleden

Ik ben ook een buikslaper. Heb nu een kussen van Doomoo en kan nu goed slapen op mijn linkerzij/buik.

4 jaar geleden

Ik sliep ook erg graag op mijn buik. Nu vooral op mijn linkerzij met voedingskussen tussen mijn benen en onder mijn buik. Wel word ik weleens wakker met pijnlijke heupen/bekken. Ik draai dan naar mijn rechterzij maar het draaien zelf doet zeer. (Met name in mijn buik, ik krijg dan een soort kramp ofzo?)

4 jaar geleden

Het is niet slecht om op je rechterzij te slapen. Het is alleen beter om op je linkerzij te slapen ivm betere doorbloeding. Ik kan ook niet de hele nacht op links liggen, dan krijg ik echt pijn aan mijn bekken. Ik draai me regelmatig om, ook onderandere als mijn vriend in mijn gezicht loopt te snurken haha

4 jaar geleden

Reactie op Rubyson

Ik sliep ook erg graag op mijn buik. Nu vooral op mijn linkerzij met voedin ...
Ik heb als tip van de fysio gehad om je lage buikspieren aan te spannen op het moment dat je je omdraait. Dit helpt bij mij echt goed. Ik krijg anders ook mega last van bandenpijn.

4 jaar geleden

Links is idd betere doorbloeding, maar t maakt niet uit hoe je ligt. Je gaat uit eindelijk toch naar je voorkeurshouding.. ik lig nog steeds veel op mijn buik half en rug. Mocht de baby het niet fijn vinden, merk je het echt wel! Hij geeft je dan een rotschop en je gaat anders liggen.

4 jaar geleden

Ja raar inderdaad. Ik heb ook een hele periode gehad dat ik op mijn zij in slaap viel maar elke keer op mijn rug wakker werd. Ik kon de afgelopen weken sws niet op mijn rug liggen ivm adem tekort. Nu de laatste dagen gaat het beter. Volgens mij is hij langzaamaan aan het indalen (nu 35 weken)

4 jaar geleden

Links is idd betere doorbloeding, maar t maakt niet uit hoe je ligt. Je gaa ...
Haha ja precies dit. Als hij het er niet mee eens is voel je allemaal van dat gewroet in je zij. Gek gevoel blijft dat. Alsof de baby dubbel zit ofzo haha

4 jaar geleden

Ik slaap nog steeds gewoon op mijn buik😂 vraag me niet hoe maar ik slaap anders echt niet

4 jaar geleden

Reactie op npl95

Ik slaap nog steeds gewoon op mijn buik😂 vraag me niet hoe maar ik slaap a ...
Is niet zo heel raar met 18 weken hoor!

4 jaar geleden

Reactie op Ingeltje1985

Ik heb als tip van de fysio gehad om je lage buikspieren aan te spannen op ...
Oké bedankt! Ga ik eens proberen.

4 jaar geleden

Ergens anders slapen kan niet, zeg je, maar waarom wisselen jullie niet gewoon van kant? Dan liggen jullie rug naar rug. Opgelost, toch? Het werd al gezegd, maar niet stressen over die rugligging. je voelt het vanzelf als je baarmoeder op die ader drukt, dan word je zelf ook onwel en zoek je sowieso een andere houding. Ook tijdens je slaap. We slapen nu niet voor niets zo licht 😘

4 jaar geleden

Reactie op boysmup

Ergens anders slapen kan niet, zeg je, maar waarom wisselen jullie niet gew ...
Idem voor rechts of links slapen trouwens. Het is wat het is. Het enige waarom je dat wel moet onthouden, is dat àls je je niet lekker voelt, het kan helpen om op je linkerzij te gaan liggen. Go with the flow, ladies. Nu en later als je je kindje in je armen hebt. Niet alles overdenken. Word je alleen moe en onzeker van. Je lichaam vertelt je alles wat je moet weten, we moeten er alleen wel goed naar luisteren.

4 jaar geleden

Reactie op boysmup

Idem voor rechts of links slapen trouwens. Het is wat het is. Het enige waa ...
Hier ben ik het helemaal mee eens!

4 jaar geleden

Damn 😏 Kussens aan het voeteneind? Dus elk op je eigen helft liggen, maar ondersteboven? Lost het volgens mij dan alsnog wel op. Desnoods je hele bed draaien, als je een speciaal bed hebt. Ik denk maar mee he 😉

4 jaar geleden

Reactie op Ingeltje1985

Hier ben ik het helemaal mee eens!
🙋🏼‍♀️dank u dank u

4 jaar geleden

Nu

4 jaar geleden

Dan 😂

4 jaar geleden

Neenee, allebei draaien!

4 jaar geleden

Reactie op boysmup

Neenee, allebei draaien!
En bed draaien als je kan 180 graden. Misschien hebben jullie van die ingewikkelde matrassen, weet ik veel