6 Reacties

6 jaar geleden

Stoofvlees is goed gegaard en mag je hebben. Vwb de alcoholverwerking in een gerecht, probeer de zoekfunctie hier; er zijn al een aantal topics met doorverwijzingen naar artikelen enzo. Best handig om door te lezen.

6 jaar geleden

Naar mijn weten wel; het wordt lang en goed verhit, urenlang gestoofd. En de alcohol vervliegt als het goed is gedurende dit proces.

6 jaar geleden

Alcohol verdampt nooit 100% , dus dat is een eigen keuze of je dat dan wel of niet gaat eten. Zelf bereid ik nu stoofvlees en risotto zonder alcohol omdat ik gewoon zekerheid voor alles doe 馃檲

6 jaar geleden

Het verdampt zeker niet 100% maar wel een groot gedeelte. Tijdens de zwangerschap heb ik het zonder alcohol gedaan inderdaad. Misschien dat je een smoesje kan verzinnen?

6 jaar geleden

Ik heb het gisteren nog voor de zekerheid na gevraagd aan de VK en zij gaf aan dat je dat gewoon mag eten. Ik verheug me nu al op het stoofpotje en de stoofpeertjes met het kerstdiner 馃槂

6 jaar geleden

Reactie op Anoukje

Ik heb het gisteren nog voor de zekerheid na gevraagd aan de VK en zij gaf ...
Wat goed. Hahha. Dank je wel.