17 Reacties
5 jaar geleden
Als het lang genoeg doorgekookt heeft zou ik het gewoon lekker doen. Meeste alcohol is er dan echt wel uit.
5 jaar geleden
Na al die tijd stoven is, meen ik nog 7% van de originele hoeveelheid alcohol aanwezig. In het geval van bier zal dat gaan om zo'n 0,1 a 0,2%. Kan niet zo veel kwaad voor een keertje. En de volgende keer Maaike het gewoon alcoholvrij.
5 jaar geleden
Als het lang op heeft gestaan is bijna alle alcohol verdwenen en kan het geen kwaad. Ik zou het niet dagelijks eten, dan kun je beter een alcoholvrij biertje gebruiken.
Overrijp fruit bevat ook alcohol in kleine mate, ik geloof dat dat niet veel verschilt van stoofvlees bereid met alcohol?
5 jaar geleden
Reactie op Marianne123
Als het lang op heeft gestaan is bijna alle alcohol verdwenen en kan het ge ...
Gok inderdaad dat er meer alcohol in je maag zit als je een halve liter sinaasappelsap en een flink rijpe banaan nuttigt.
5 jaar geleden
Ik geloof dat 90% verdampt bij 2 uur stoven. Daarna verandert er niet veel meer. Er zit natuurlijk ook nog vlees in enzo. Dus waarschijnlijk is het wel ok.
Ik kookte alleen met 0.0%. Uiteindelijk kan elk molecuul net die ene zijn die schade aanricht. Maar inderdaad, het zit ook in fruit. Het voelde gewoon niet goed voor me, alsof ik mijn eigen belang boven dat van mn kind plaatste.
5 jaar geleden
Dit staat er in de zwangerhap over stoofvlees. Denk dat je voor jezelf moeten bekijken of je het dan wel of niet wil doen 😊















