7 Reacties

4 jaar geleden

Ik! Helaas dus geen tips. Ik vind het echt verschrikkelijk.

4 jaar geleden

Ja heb ik ook t/m week 13 heel veel gehad. Nu week 16 en misschien nog maar 1 x in de week. Ik vond het ook vreselijk maar ik heb helaas geen oplossing kunnen vinden!

4 jaar geleden

Ik heb het ook gehad in het begin. Een tandpasta met milde smaak en over gegaan op een handtandenborstel hielp wel iets!

4 jaar geleden

Ben overgestspt op een handtandenborstel. Zodra ik mijn kiezen poets moet ik al overgeven. Ik durf niet naar de tandarts bang dat daar moet overgeven 😅

4 jaar geleden

Ik had het ook ontzettend. Ik heb zelfs een aantal keer overgeslagen omdat ik voelde dat het in overgeven zou eindigen. Ik heb ook geen goede oplossing gevonden. Elmex tandpasta hielp al iets. Met pauzes poetsen. Of onder de douche poetsen eventueel. En beter je tanden niet helemaal poetsen dan overgeven, dat zuur is niet goed voor je gebit. Ik ben toen het beter ging naar de tandarts geweest en geen gaatjes aan overgehouden tot mijn grote opluchting, terwijl ik alleen maar zoetigheid binnen hield en mijn tanden dus niet goed kon poetsen.

4 jaar geleden

Kindertandpasta met een aangenamer smaakje proberen?

4 jaar geleden

Ik heb dat altijd al gehad. Sinds ik zendium gebruik is het veel minder. Ben benieuwd of het terugkomen zal nu ik zwanger ben.