7 Reacties

4 jaar geleden
Oei, wel oppassen hoor.
Sous vide is meestal 60 graden.
Toxoplasmose gaat pas dood boven de 70 graden.

4 jaar geleden
Dan denk ik... dat kan je toch wel 9m missen? Ik ben zelfs gestopt met producten toen ik met de pil stopte... dat was in September 2018.... en maart 2020 zwanger geraakt. 1e kerstdag bevallen en 2e kerstdag heerlijk beef Wellington gegeten.

4 jaar geleden
Ik mis een heel goede kwaliteit sashimi heeel erg en er zijn een heleboel die zeggen dat goed vers best kan, maar ik wacht tot de kraam week. Als er wel iets mis gaat vergeef ik het mezelf nooit!

4 jaar geleden
Het Voedingscentrum zegt dat de bacteriën doodgaan als je vlees minimaal 48 uur in de vriezer legt
https://mobiel.voedingscentrum.nl/encyclopedie/toxoplasmose.aspx

4 jaar geleden
Reactie op Tazza
Het Voedingscentrum zegt dat de bacteriën doodgaan als je vlees minimaal 48 ...
Sorry dit klopt niet.
Toxoplasmose, een parasiet, gaat dood bij invriezen. Bacteriën zoals salmonella en listeria niet. Dus helaas, rauw vlees dat ingevroren is geweest is niet veilig!